„Važiavau į namus ir pamačiau pakelėje automobilį“, - sakė DELFI vienas moteriai pagelbėti sustojęs jos pažįstamas.

„Nežinau, ar ji pati išlipo, ar pravažiuojantys žmonės padėjo, bet radau ją jau vaikštančią pamiškėje, šalia automobilio“, - sakė moters vyro draugu prisistatęs vyras.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai moteris važiavo į namus, apie 16.30 val. Į įvykio vietą tuoj pat buvo iškviesti pareigūnai ir medikai, pastarieji atvyko greičiau nei patruliai. Nors sunkių išorinių sužalojimų nebuvo matyti, medikai moterį išvežė į ligoninę, kur moters sveikata bus nuodugniai ištirta.

Prie sumaitoto „Mazda“ automobilio pareigūnų sulaukę keturi jauni vyrai sakė iš moters sužinoję, kad priešingoje eismo juostoje vienas automobilis ėmė lenkti kitą, nepaisydamas, kad  „Mazda“ visai šalia. Todėl vairuotoja staiga pasuko automobilį į šalikelę. Nuo nedidelio skardžio nuvažiavęs automobilis trenkėsi į pakelės medžius ir kelis kartus virto.

Jaunos moters sutuoktinis apie avariją sužinojo būdamas Panevėžyje, jis suskubo namo.

Anot ketveriukės, moteris buvo prisisegusi saugos dirbus ir iššovė šoninės saugos pagalvės, tad tai ją apsaugojo nuo galimų rimtų sužalojimų. 2006 m. laidos automobilis „Mazda“ po avarijos liko nepataisomai suniokotas.