Internete pasirodė ir vaizdo įrašas, kuriame moteris nerimavo dėl dingusios brolio žmonos. Ji įtaria, kad susprogusiame „Fiat“ automobilyje, buvusiame Rėklių gatvėje, gali būti būtent dingusiosios palaikai.

Ketvirtadienį ryte į darbą išvažiavusi moteris dingo, ji darbe nepasirodė ir nuo pat ryto nepasiekiama telefonu. Į įvykio vietą atskubėjusi moteris sakė, kad brolio žmona išvyko savo automobiliu, tačiau kas galėjo būti su ja, neįtaria. Be to, jos giminaitės automobilyje nėra įrengtos dujų sistemos, tačiau netoliese buvusi moteris sakė, kad pati girdėjo sprogimą.

Policijos pareigūnai įvykio vietoje dar negalėjo patvirtinti, ar moteris dėl giminaitės nerimauja pagrįstai.

Visgi po sprogimo sudegęs automobilis, anot į įvykio vietą atskubėjusios moters, toks pat, kaip brolio žmonos. Tiesa, kad tai dingusiosios automobilis moteris sakė spėjanti pagal matytas nuotraukas.

DELFI primena, kad apie nelaimę bendruoju pagalbos telefonu pranešta 9.11 val.

Pagalbos skambinę žmonės nurodė, kad sprogimas nugriaudėjo Rėklių gatvėje. Pirminiais duomenimis, automobilis „Fiat“ stovėjo aikštelėje, važiuojant į sodų pusę.

Atskubėjus policijai, ugniagesiams ir medikams paaiškėjo, kad per sprogimą žuvo du žmonės. Ugnis automobilyje įsiplieskė akimirksniu. Atvykus pagalbai, jis jau skendėjo liepsnose.

Žmonės sudegė neatpažįstamai.

Ugniagesiai ir policija tiria nelaimės aplinkybes. Pirminiais duomenimis, sprogimas įvyko automobilio salone. Nė vienas iš žuvusiųjų nesėdėjo vairuotojo vietoje. Vienas kūnas rastas priekinėje keleivio sėdynėje, kitas buvo automobilio gale.

Policijos pareigūnai pradėjo tyrimą dėl įvykio, aiškinamasi, ar tai nelaimingas atsitikimas, ar kriminalinis nusikaltimas.

Sekundė.lt praneša, kad visai šalia aikštelės gyvenantys žmonės pasakojo po 9 val. išgirdę tokį galingą sprogimą, jog pamanė, kad sprogo maždaug už kilometro esanti degalinė. Tuoj pat pasigirdo ir dar trys silpnesni sprogimai.

Pasak vietos gyventojų, tarp krūmų pasislėpusi aikštelė dažniau lankoma vasarą. Atokią vietą pamėgusios jaunimo kompanijos, atvažiuodavo žmonės pavedžioti šunų.

Tačiau šaltuoju sezonu joje nuolatos būdavo tuščia.

Neatmetama, kad liepsnose galėjo sudegti pora, turėjusi artimų santykių.

Vietiniai šią aikštelę vadina prakeikta. Maždaug prieš metus joje rastas netoliese gyvenusio pusnuogio vyriškio kūnas. Prieš daugiau nei dešimt metų gaisras buvo nusiaubęs šalia jos stovėjusią sodybą. Jos šeimininkai įsitikinę, kad tapo padegėjo aukomis.