VSA darbuotojų teigimu, sunkiasvorė mašina nuslydo ir, laužydama krūmus bei medžius, apvirto ant upės šlaito. Bet vandens "Mercedes" nepasiekė - šiukšliavežį sustabdė medžiai. Avarija įvyko maždaug ties P. Vileišio gatvės 23-iuoju namu. Pasak VSA darbuotojų, beveik pilnai pakrauta mašina (su kroviniu ji sveria apie 25 tonas) nuo kelio nuslydo sukantis, joje buvę trys vyrai nenukentėjo.

Tai jau antras šiukšliavežis, beveik toje pačioje vietoje nučiuožęs į Nerį. 2010-ųjų gruodžio 29 d. bendrovės "Ecoservis" šiukšliavežis „Mercedes“ nučiuožė skersai P. Vileišio gatvę ir, laužydamas krūmus, nudardėjo nuo stataus šlaito. Prie pat vandens sunkiasvorės mašinos priekiniai ratai įklimpo pažliugusioje žemėje.

„Ecoservice“ darbuotojai tąsyk pasakojo, kad atvažiavę į konteinerių aikštelę jie išlipo iš mašinos ir ėmė krauti šiukšles. Sunkiasvorė mašina ėmė slysti. Nesisukančiais ratais ji iščiuožė iš aikštelės, kirto gatvę ir nudardėjo nuo šlaito. Aikštelė, kurioje sustatyti šiukšlių konteineriai, yra su nuolydžiu, todėl, kaip tąsyk aiškino "Ecoservis" darbuotojai, mašina ir nučiuožė upės link.