Pranešta apie sužalotus žmones. Dalis jų nukentėjo nesmarkiai - buvo apibrozdinti, nestipriai supjaustyti stiklais.

Tačiau tris žmones greitosios pagalbos brigados išvežė į ligoninę: jauną vyrą, paauglę ir dar vieną žmogų. Vėliau į ligoninę buvo išvežti dar keli sužalotieji. Galutinais policijos duomenimis, kurie paaiškėjo tik vėlų vakarą, didžioji dalis sužeistųjų iš ligoninių buvo paleista gydytis namuose. Tačiau viena moteris ir mergaitė - reanimacijoje.

Gydytis namuose išleisti: vaikinas (gim. 1999 m.) - delnikaulio lūžimas, mergaitė (gim. 2003 m.) - kelių nubrozdinimai, moteris (gim. 1965 m.) - veido sužalojimai, jaunas vyras (gim. 1992 m.) - plaštakos sužalojimas, moteris (gim. 1951 m.) - daugybiniai sumušimai. Į ligoninę paguldytos dvi sužalotosios, abi į reanimaciją. 2003 m. gimusiai mergaitei sulaužyti kaulai, sunkiai sužalotas stuburas. 1963 m. gimusiai moteriai diagnozuota politrauma.

Kaip DELFI pasakojo liudininkas, BMW didžiuliu greičiu atlėkė nuo Žaliojo tilto pusės - variklio riaumojimas girdėjosi Gedimino prospekte. Ties stotele automobilį, matyt, sumėtė ir jis, užlėkęs ant šaligatvio, nušlavė stotelės paviljoną.

Automobilį vairavo jaunuolis, važiavęs su mergina. Jie nenukentėjo. Vairuotojas 20-metis Arnoldas Ivanauskas buvo blaivus. Pasak pareigūnų, jis norėjo pasipuikuoti prieš merginą vairavimo sugebėjimais.

Pasak liudininko, policija ir greitoji pagalba atvyko labai greitai. Bet dar greičiau sureagavo Vadovybės apsaugos departamento pareigūnai, saugantys kitoje gatvės pusėje esančius Vyriausybės rūmus. VAD pareigūnai akimirksniu atskubėjo į avarijos vietą, nešini vaistinėlėmis ir apklotais, jie puolė teikti pirmąją pagalbą.

DELFI skaitytojai socialiniame tinkle rado sekmadienį, kelios valandos prieš avariją, įdėtą to paties „BMW M3" nuotrauką su prierašu „Laikas pažadinti žvėriuką".

BMW vairuotoją policija uždarė į areštinę.

DELFI skaitytojas atsiuntė ir dar vieną video iš tos pačios stotelės Vilniuje. Tąsyk ją nugriovė irgi BMW vairuotojas.