Penktadienį, vasario 19 d. 18.00 val., namuose Panevėžyje, 34-erių vyras, fiziškai smurtavo prieš savo ketverių metų dukterį. Nusikalstamos veikos padarymu įtariamas sulaikytas.

Šeštadienį, Vasario 20 d., 07.30 val., namuose, esančiuose Panevėžio rajone, 37-erių moteris, kuriai buvo nustatytas 1,64 prom. girtumas, medine malka ne mažiau šešis bei rankomis ne mažiau tris kartus smūgė į galvą sugyventiniui. Vyrui 48-eri, jis taip pat buvo neblaivus — alkotesteris parodė 1,14 prom. girtumą. Nuvežus į VšĮ ,,Respublikinę Panevėžio ligoninę“ sugyventiniui nustatytas galvos sumušimas, nosies lūžimas. Nusikalstamos veikos padarymu įtariama sulaikyta.

Panašus atvejis įvyko ir vėliau tą pačią dieną: 27-erių panevėžietė pranešė, kad 14.00 val. namuose ją sumušė neblaivus 33-ejų sugyventinis. Jam nustatytas 2,09 prom. girtumas. Nusikalstamos veikos padarymu įtariamas vyras paguldytas į VšĮ ,,Respublikinė Panevėžio ligoninė“ psichiatrijos skyrių.

60-metė moteris pranešė, kad tuo pačiu metu, 14.00 val., namuose Panevėžyje ją sumušė 51-erių sugyventinis. Vyras buvo visiškai girtas — 2,74 prom. Nusikalstamos veikos padarymu įtariamas sulaikytas.