Sekmadienį ryte buvo gautas pranešimas apie kraupų eismo įvykį Šilutės rajone. Buvo pranešta, kad kelyje tarp Saugų ir Švėkšnos yra susidūrę du automobiliai.

Avarijos metu sužeisti buvo žmonės. Į eismo įvykio vietą išsiųstos visos avarijose dalyvaujančios gelbėjimo pajėgos.

Atvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad nukentėjo trys asmenys.

Pirminiais duomenimis „Volkswagen Golf“ vairavęs neblaivus 19 metų T. S. draudžiamoje vietoje išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir rėžėsi į automobilį „Nisan“.

„Nisan“ automobilyje važiavo klaipėdiečių šeima. Už vairo sėdėjo 50 metų vyras. Jis spėjo vairą susukti į šoną. Stiprus smūgis teko „Nisan“ automobilio šonui vairuotojo pusėje.

Įvykio liudininkas, išvydęs iš „Volkswagen Golf“ išlipantį girtą jaunuolį, pats išlipo iš automobilio ir nesusivaldęs jam trenkė.

Sulaikytas jaunas avarijos kaltininkas įpūtė 1.14 prom. Nekartą į policijos rankas pakliūvantis T. S. neturi vairuotojo pažymėjimo. Niekada nėra laikęs vairavimo teisių.

„Volkswagen Golf“ salone mėtėsi alkoholio buteliai, užkanda. Apie tai, kad jis neturi teisių ir yra girtas žinojo su juo važiavęs draugas, tačiau nuo sėdimo už vairo draugo nesulaikė.

Jaunuolį išgelbėjo prisegtas saugos diržas. Į ligoninę išgabentas jis pats ir „Nisan“ vairuotojas su žmona.

„Nisan“ automobiliu taip pats važiavo klaipėdiečių sūnus, laimei jis nenukentėjo.

Policininkai pasakojo, kad su šiuo jaunuoliu nesusitvarko nei jie nei jo šeima. Vaikinas apylinkėse siautėja, vartoja alkoholį, nesaugiai vairuoja automobilius.

Atėmus iš jo automobilį šis nusiperka kitą ir toliau daro tas pačias klaidas.

T. S. jau ne pirmą kartą padaro avariją dėl nesaugaus savo vairavimo.