Jo metu nustatyta, kad gruodžio 1 d. Šiauliuose, Tilžės g., esančioje dėvėtų drabužių parduotuvėje, iš 42 metų moters rankinės buvo pavogta piniginė su 60 eurų, jos pačios ir dviejų vaikų asmens tapatybės bei kitais dokumentais ir banko mokėjimo kortele. Praėjus 10-15 min. po vagystės, pasinaudojus toje pačioje gatvėje esančio bankomato paslaugomis, iš moters sąskaitos buvo paimta 270 eurų.

Peržiūrėję parduotuvėje įrengtų vaizdo kamerų įrašus, pareigūnai pamatė, kaip prie nukentėjusiosios priėjo moteris ir, atsistojusi šalia bei pakėlusi pakabą su paltu, per jo rankovę perkišo ranką ir iš moters rankinės ištraukė piniginę. Bendradarbiaujant su Vilniaus policijos kriminalistais, šiauliečiams pavyko nustatyti vagyste įtariamos moters tapatybę. Pasirodo, ji į Šiaulius buvo atsibasčiusi net iš Ukmergės rajono. Tačiau, kas paėmė pinigus iš bankomato, dar nenustatyta.

Bankomato vaizdo kameros užfiksavo, kad tai padarė vyras. Kas atpažįstate jį, Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėja prašo atsiliepti ir paskambinti telefonu (8 41) 397 836 arba parašyti elektroniniu paštu regina.kaurazaitė@policija.lt.