Apie 35-35 metų šviesiaplaukis vyras į bendrovės "Meilės pasaulis" parduotuvę Savanorių prospekte pirmą kartą užėjo apie 17 val. 30 min. Pirkėjas apžiūrėjo kelias prekes, pasidomėjo jų kainomis.

Po kiek laiko į parduotuvę įėjo dar trys vyrai. Su vienu jų plėšikas kalbėjosi rusiškai. Vyrams išėjus, nieko nepirkęs išėjo ir plėšikas.

Į parduotuvę jis grįžo po 5 minučių vienas. Ilgai čiupinėjęs moteriško apatinio trikotažo komplektą, vyras burbtelėjo išeinąs ir pasuko durų link. Supratusi, kad pirkėjas neketina mokėti, pardavėja išplėšė jam iš rankų prekę.

Tada plėšikas stvėrė moterį už plaukų ir atitempęs prie kasos liepė ją atidaryti. Parduotuvėje daugiau žmonių nebuvo, tad pardavėja pakluso užpuoliko reikalavimui. Pagrobęs 160 litų, nepažįstamasis pabėgo.

Panašiai šioje parduotuvėje buvo nutikę ir beveik prieš trejus metus - 1997 m. sausio 7-ąją. Tąkart apie 19 val. 30 min. į "Meilės pasaulį" užėję du jauni vyrai iš pradžių taip pat elgėsi kaip pirkėjai: prašė parodyti įvairių prekių, klausinėjo, kurios geriausios, kokios jų kainos.

Po to vienas užpuolikų išsitraukė pistoletą ir, įrėmęs jį pardavėjai į šoną, liepė atidaryti kasos aparatą. Kasoje buvo tik 187 litai. Tokia suma plėšikų netenkino. Sužinoję, kad pinigų daugiau nėra, vyrai liepė pardavėjai krauti į jų krepšį pageidaujamas prekes.

Pardavėja padavė plėšikams tai, ko jie pageidavo: 27 žurnalus, 5 vaizdajuostes, keletą moteriško apatinio trikotažo komplektų, vyriškų kelnaičių, 4 brangiausius vibratorius.