1.47 val. važiuodama Savitiškio gatve, ties vienu iš čia esančių daugiabučių, ji nesuvaldė automobilio ir kliudė kelkraštyje stovėjusį „Mitsubishi Colt“, po to apgadino apgadino „Opel“ ir „Chrysler“.

Atsitrenkusi į šiuos automobilius vairuotoja toliau tęsė kelionę – kliudė kelkraštyje stovėjusį automobilį „Seat“. Smūgio būta stipraus, tad pastaroji mašina trenkėsi į šalia stovėjusį „Opel“.

Penkis automobilius apgadinusi mergina mėgino pasišalinti iš įvykio vietos, tačiau pavažiavus apie 300 metrų jos vairuojamas „Audi“ nuvažiavo nuo kelio į griovį.

Daužomų mašinų garso pažadinti gyventojai jau buvo iškvietę policiją. Pareigūnai bėglę rado sėdinčią savo automobilyje.

Vairuotojai nustatytas 2,11 promilės girtumas. Mergina pareigūnams prisipažino, kad prieš sėsdama už vairo su drauge gėrė šampano. Esą išgėrusi butelį šio gėrimo nesijautė apgirtusi. Ji neslėpė, kad ne pirmą kartą vairuoja neblaivi, nes nesijaučia girta.

Pareigūnams ji teigė važiavusi į prekybos ir pramogų centrą, tačiau negalėjo paaiškinti, kokiu tikslu, nes naktį jis nedirba.

Panevėžio apskrities VPK Kelių policijos biuro viršininkas Virginijus Mačėnas sakė, kad jaunai vairuotojai gresia 1,5 tūkst. eurų bauda ir vairuotojo pažymėjimo atėmimas iki 5 metų. Biržietei taip pat teks sumokėti ir už penkių automobilių remontą, nes draudikai šiuo atveju žalos nukentėjusiems neatlygins.

Pirminiais duomenimis, girta vairuotoja važiavo viena. Ji nesusižalojo.