Pareigūnai informuoja, kad tyrimo metu netoli moters buvo rasta rankinė su 55-erių metų moters asmens dokumentais. Manyta, kad rastas šios moters kūnas. Tačiau pareigūnams susisiekus su moters, kuriai priklauso asmens dokumentai, giminaičiais, pastarieji paaiškino, kad moteris sveika ir gyva.

Pasirodo, rasta rankinė su asmens dokumentais buvo pavogta dar šių metų sausio mėnesio viduryje Kaune, Panemunėje, Vaidoto g.

Tad toliau nustatinėjama šių rastų palaikų tapatybė. Požymiai: apie 40 metų amžiaus, apie 165 cm ūgio, normalaus kūno sudėjimo. Vilkėjo juodos spalvos striuke su viduje esančiu pilkos spalvos kailiuku (striukės gaubtuvas su juodos spalvos kailiuku), pilkos spalvos megztinį su raudonais ornamentais, pilkos spalvos kelnes, juodos spalvos diržą, avėjo juodos spalvos auliniais batais.

Asmenis, galinčius suteikti tyrimui reikšmingos informacijos ar padėti nustatyti rastos moters tapatybę, prašome skambinti į Kauno apskr. VPK Kauno r. PK telefonais (8 37) 30 39 51, (8 37) 30 39 57 arba rašyti el. paštu zidrunas.bernatavicius@policija.lt.