Vilniaus vyriausiasis policijos komisariatas informuoja, kad šių metų vasario 10 d. apie 21.50 val. Vilniuje, A. Kojelavičiaus g. buvo sulaikytas 1983 metais gimęs vyras, vairavęs automobilį „Opel Astra Caravan“. Patikrinus vairuotojui buvo nustatytas didesnis kaip 1,5 promilės girtumas. Už šį nusižengimą vyras ne tik praras vairuotojo pažymėjimą, bet ir gali atsidurti už grotų.

Vyriausiasis Šiaulių apskrities policijos komisariatas informuoja, kad vasario 10 dieną, apie 16.36 val. Aušros alėjoje susidūrė automobiliai „Honda Accord“ ir „Seat Toledo“. Atvykus į avarijos vietą buvo nustatyta, kad pirmąjį automobilį vairavo girtas (2,90 prom.), 1973 metais gimęs vyras. Antrojo automobilio vairuotojas buvo blaivus.

Po incidento „Honda“ vairuotojas buvo nugabentas į Respublikinės Šiaulių ligoninės priėmimo skyrių, kur jam buvo paimtas kraujo mėginys. Vėliau avariją sukėlęs vairuotojas buvo sulaikytas ir uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę.

To paties komisariato duomenimis, vasario 10 dieną, apie 19.08 val. Pakruojo rajono savivaldybėje, Titonių kaime, Gražiojoje gatvėje motorolerio „Piaggio zip 50“ nesuvaldė 1985 metais gimęs vyras. Krisdamas kartu su transporto priemone, vyras susižalojo galvą. Į avarijos vietą atskubėjus policijos pareigūnams, buvo nustatyta, kad asmuo vairavo neblaivus (2,58 prom.).

Vairuotojas po GMP medikų apžiūros buvo nuvežtas į Respublikinės Šiaulių ligoninės priėmimo skyrių, kur buvo paimtas kraujo mėginys. Šiuo metu vyras gydomas Respublikinės Šiaulių ligoninės neurochirurgijos skyriuje, tačiau gydymui pasibaigus jo laukia rimti nemalonumai.

Paskutinis praėjusios paros incidentas Šiaulių regione buvo užfiksuotas Kuršėnuose. Čia, apie 22.23 val. Geležinkeliečių gatvėje buvo sulaikytas neblaivus (2,20 prom.), 1990 metais gimęs automobilio „Rover 400“ vairuotojas.

Respublikinės Šiaulių ligoninės priėmimo skyriuje paėmus kraujo mėginį vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę.