Vienintelis tą naktį reido dalyviams įkliuvęs neblaivus vairuotojas - visureigį „Range Rover" vairavęs vyras. Jis buvo sustabdytas T. Kosciuškos gatvėje, visai šalia savo namų. Vyriškis „įpūtė" 0,67 prom.

Paskui reide dalyvaujantys ekipažai nuvažiavo į Pylimo gatvę - tradicinę vietą prie Pylimo ir Klaipėdos gatvių sankryžos. Vairuotojai stebino - nors tai vienas pagrindinių kelių, vedančių iš senamiestyje esančių daugybės naktinių klubų, vairuotojai buvo blaivūs. O visureigiu „Range Rover" važiavę linksmi jauni vyrai patys pasiprašė nufotografuojami: „Parodykit, kad buvo tokių, kurie negėrė!".

Įkliuvo trys vyrai, neturintys teisės vairuoti. Vienas iš jų - 1987 m. gimęs, bet jau kalėjimų veteranas. Dešimt kartų už vagystes, sukčiavimą, turto prievartavimą teistas vyras niekada nėra turėjęs vairuotojo pažymėjimo. Pradėjus tikrinti jį duomenų bazėse paaiškėjo, kad paskelbta šio asmens paieška. Dešimt kartų teistas vyras tvirtino nežinantis, dėl ko jo ieško policija.

Vyrukas labai nervinosi fotografuojamas, net užsitempė apykaklę iki akių. Jis rėkaudamas aiškino, jog turi teisių ir todėl jo fotografuoti esą negalima (teismai yra nustatę, kad darydamas teisės pažeidimus asmuo praranda teisę į privatumą). Paskui jis paskambino mamai, kad ji paimtų automobilį „Renault Clio", nes jam jo vairuoti policininkai nebeleido. Mama nuvažiavo, o sūnų pareigūnai išvežė į komisariatą.

O paskui pareigūnams teko lėkti į Ozo gatvę, kur girtas jaunuolis padarė net dvi avarijas ir bandė pabėgti.

Tuščioje gatvėje, sankryžoje prie „Akropolio", pirmoje eismo juostoje, stovintį „VW Passat" staiga iš dešinės pusės, per šaligatvio bordiūrus, apvažiavo „Mercedes" - sulaužė „VW Passat" veidrodėlį, apgadino sparną.

„Mercedes" nuvažiavo Viršuliškių link, o „VW Passat" vairuotojas paskambino į policiją. Po kelių minučių pareigūnai jam pranešė, kad „Mercedes" sulaikytas gretimoje sankryžoje.

Paaiškėjo, kad „Mercedes", pravažiavęs kitą sankryžą, tėškėsi į apšvietimo stulpą ir jį išvertė. Iš mašinos ant žolės išbyrėjo dalys ir nuolaužos, „Mercedes" į stulpą trenkėsi taip, kad buvo sudaužytas ir priekis, ir galas, prakiurdytos padangos. Nepaisant to, vairuotojas pabandė sprukti. Jis kažkodėl sugalvojo tai daryti važiuodamas prieš eismą. Tai pamatęs taksistas užblokavo jam kelią, sustabdė ir iškvietė policiją.

„Mercedes" vairuotojui (gim. 1993 m.) nustatytas 2,47 prom. girtumas. Jis nieko paaiškinti pareigūnams nesugebėjo, pasodintas į policijos automobilį užmigo. Neatsigavo net per ilgą laiką, kol buvo tvarkomi eismo įvykio dokumentai. Todėl „Mercedes" buvo išgabentas į saugomą aikštelę, o vairuotojas - į nakvynės namus „Sala" (blaivyklą).