Buvo patikrintos 223 transporto priemonės ir išaiškinti 26 Kelių eismo taisyklių pažeidimai. Pareigūnai nustatė aštuonis vairuotojus, kurie eksploatavo transporto priemones, neapdraustas civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu, du asmenys vairavo, neturėdami teisės vairuoti. Nustatytas vienas neblaivus dviratininkas (1,30 prom.), praneša Lietuvo kelių policijos tarnyba.

Priemonės metu, apie 15.35 val., Marijampolės mieste, Vasaros gatvėje, pareigūnai pastebėjo automobilį "BMW 540", kurio vairuotojas, pamatęs policijos tarnybinį automobilį, staigiai apsisuko ir dideliu greičiu nuvažiavo priešinga kryptimi. Įjungę švyturėlius ir garso signalą, pareigūnai persekiojo minėtą BMW.

Važiuodamas dideliu greičiu Vasaros g., BMW vairuotojas sankryžoje su Gamyklų g. suko į kairę, nesuvaldė automobilio, užvažiavo ant kelkraščio bortelio, žalios vejos ir atsitrenkė į kelio ženklą, jį nuvertė bei apgadino savo mašiną.

Nustatyta, kad automobilį "BMW 540" vairavo 29 metų marijampolietis. Bendraujant su vairuotoju, buvo juntamas stiprus alkoholio kvapas, vyriškio judesiai buvo nekoordinuoti, o kalba nerišli. Patikrinus vairuotoją alkoholio matuokliu, nustatytas lengvas girtumo laipsnis (1,20 prom.).