Dar prieš prasidedant šeštadienio reidui, 21.46 val. Žirnių gatvėje susidūrė „Audi“ ir „Nissan“ automobiliai. „Audi“ vairuotojas buvo neblaivus — alkotesteris parodė 1,90 prom.

Šiek tiek vėliau, maždaug 22 val., Savanorių pr. 30-metės moters vairuojamas BMW atsitrenkė į kitos moters „Opel“ markės automobilį. Įvykio kaltininkė, BMW vairuotoja trumpai šnektelėjo su nežymiai apgadinto „Opel“ savininke ir pasišalino iš įvykio vietos. 00.54 val. buvo sugauta Liepkalnio g. Nustatyta, kad moteris vairavo blaivi. Paklausta, kodėl pabėgo sukėlusi avariją, pasiteisino, kad ji baigus du aukštuosius, yra užsiėmusi ir jos laikas — labai brangus, todėl ji nepanoro laukti. Tačiau bauda, kurią ji turės apmokėti, ne ką pigesnė.

22.20 val., Seinų g. pareigūnams įkliuvo buvęs pasienietis (30 m.). Jis, kaip paaiškėjo, girtas (2,42 prom.) vairavo savo tėvo automobilį, nors vairuotojo pažymėjimą prarado prieš gerą pusmetį. Vyras važiavo išjungtais žibintais, ne vietoje parodė posūkį, tad netoli stoties rajone esančio „McDonald's“ restorano buvo sustabdytas. Vairuotojas su draugu važiavo 25 kilometrus iš Savičiūnų, Vilniaus r., kad galėtų pavalgyti šiame restorane, tad buvo labai nepatenkintas pareigūnų dėmesiu, ėmė grasinti: „Aš jums, vyrai, padarysiu taip, kad per sieną nepravažiuosit“.

Nepasitenkinimą rodė ir jo keleivis. Supykęs griebė makroflekso flakoną ir puolė fotografą, mėgino atimti fotoaparatą. Pareigūnams teko paplušėti, kol sutramdė agresyvų vyriškį. Jis nurimo tik pagrasinus elektros šoku. Keleivis nuvežtas į komisariatą už chuliganizmą, pareigūno nurodymų nevykdymą, fotografo užpuolimą. Ten paaiškėjo, kad jis dar girtesnis už vairuotoją — alkotesteris parodė 2,52 prom.

23 val. reidas persikėlė į Drujos gatvę. Patikrinto BMW bagažinėje rastas orinis šautuvas. Vairuotojas papasakojo, kad nusipirko eilinėje ginklų parduotuvėje „pasilinksmint, butelius pašaudyt“. Pažeidimų nenustatyta, abu automobiliu važiavę vaikinai galėjo keliauti toliau.

Beveik tuo pat metu prigautas išgėręs „Audi“ vairuotojas. Alkotesteris parodė 0,57 prom. girtumą.

Baudos neišvengė jaunuolis, vairavęs automobilį „CityBee“. Nors vairuotojo pažymėjimą turi tik 8 mėnesius, vaikinas padarė jau 4 pažeidimą. Šįkart įkliuvo už tai, kad neturėjo žalio klevo lapo, žyminčio 2 metų stažo nebuvimą.

2 val. reidas persikėlė į Pylimo gatvę. Čia nubaustas neapdrausto „Porsche“ automobilio vairuotojas. Nepasisekė ir taksi vairuotojui: jis buvo nubaustas jau 13 kartą. Šįkart dėl to, kad vairavo neprisisegęs diržo.

Tuo pat metu vienas praeivis ėmė fotografuoti pareigūnus ir kitaip trikdyti jų darbą, todėl buvo nuvežtas į komisariatą, kur paaiškėjo, kad jis girtas (1,49 prom.).

02.14 val. prie šv. Petro ir Povilo bažnyčios sulaikytas neblaivus „Audi“ automobilio vairuotojas (1,61 prom.). Jis teigė, kad važiavo pasiimti žmonos. O du jo keleiviai už trukdymą išvežti į komisariatą.

O 02.33 val. 81-erių moteris išsikvietė policiją ir pasiskundė mėnuliu, esą jis jai trukdo ilsėtis.

Vėliau reidas vyko T. Narbuto g. Patikrinus baltos „Honda“ vairuotoją, paaiškėjo, kad jis neblaivus (0,55 prom.) ir neturi vairuotojo pažymėjimo. Jam gresia mašinos konfiskavimas. 20-metis, sunkiai besiorientuojantis aplinkoje, ėmė išrinkinėti automobilį: ištraukė laidus, kolonėles ir kitus rakandus, kol „Honda“ buvo nugabentas į saugojimo aikštelę.

5.07 val. Žirmūnų g. keturių draugų kompanija, važiavusi iš šalia esančios „Laimos smuklės“ automobiliu „Renault“ stipriai rėžėsi į autobusą, sustojusį paimti darbuotojo. Girtas ir 28-erių „Renault“ vairuotojas (2,07 prom.) ir jo trys keleiviai. Viena jų, 43-ejų moteris, iškart atvykus pareigūnams paliko savo draugus likimo valiai ir pabėgo į netoliese stovėjusį taksi. Vairuotojas neturi teisės vairuoti, todėl iš jo gali būti konfiskuotas automobilis.