Reidas prasidėjo Kalvarijų gatvės gale, čia išsirikiavo penki Kelių policijos ekipažai.

Patikrinta daugybė vairuotojų, tačiau nė vienam rimtesnių priekaištų pareigūnai neturėjo. Čia buvo tik vienas girtas pilietis, tačiau jis nevairavo, o labai sunkiai keliavo pėsčiomis.

Įtarimų sukėlė automobilis, kuris sustojo neprivažiavęs policijos kordono. Pareigūnai akimirksniu privažiavo patikrinti, kodėl vairuotojas, pamatęs policininkus, staiga sustojo. Paaiškėjo, kad „Porsche“ vairuotojas, priešakyje išvydęs policijos kordoną, labai susirūpino ar turi pasiėmęs vairuotojo pažymėjimą, todėl staiga sustojo ir puolė raustis po automobilį. Paaiškėjo, kad vairuotojo pažymėjimo jis niekur nepalikęs, turi su savimi.

Vidurnaktį reido dalyviai suvažiavo į A. Goštauto gatvę. Čia visus pralinksmino „Subaru Forester“ keleivis, apsirengęs vienaragio kostiumu. Jis noriai pozavo fotografams, mojavo rankomis ir rodė pergalės ženklą.

Paskutinė tos nakties reido vieta - T. Narbuto gatvė. Čia įkliuvo vienintelė neblaivi vairuotoja. Įmonei, kurioje dirba, priklausantį visureigį „Hyundai Tucson“ vairavusi ir sutuoktinį vežusi moteris (gim. 1980 m.) „pripūtė“ 0,85 prom. Vairuotoja sakė išgėrusi „du brendžio po 40 gramų“.

Dar penki vairuotojai buvo išgėrę, tačiau neviršijo 0,40 prom. normos. Trys vyrai „pripūtė“ itin nedaug - 0,11 prom. ir pan. Dvi merginos (abi vairavo „Toyota“ automobilius, vienas iš jų padabintas žinomo politiko reklama) buvo išgėrusios daugiau - abi „pripūtė“ po 0,25 prom.