Reidas prasidėjo Žaliųjų ežerų gatvėje. Čia visi tikrinti vairuotojai buvo blaivūs, su tvarkingais dokumentais, išskyrus motociklininką, kurio civilinės atsakomybės draudimas nustojo galioti prieš tris dienas.

Po vidurnakčio vairuotojai buvo tikrinami Ukmergės gatvėje. Čia nemalonumai ištiko svetimą BMW vairavusį jauną vyrą, kuris vežė draugų kompaniją. Apie 1.30 val. sustabdytas vairuotojas pareigūnams sakė, jog bičiuliams prireikė jo pagalbos - jie paprašė parvairuoti vieno iš jų automobilį.

Tikrinant BMW dokumentus paaiškėjo, kad automobilis be techninės apžiūros, nėra privalomojo draudimo. Už tai vairuotojui teks mokėti baudą.

Netrukus įkliuvo ir vienintelis šio reido neblaivus vairuotojas. „Audi“ vairavęs 45 metų vyras „pripūtė“ 0,72 prom. Jis sakė gėręs prieš valandą. Įkaušęs vairuotojas buvo kaip reta geranoriškai nusiteikęs fotografų atžvilgių: „Aš šypsojausi, stengiausi“.

Linksmos buvo ir taksi važiavusios merginos. Paaiškinusios, kad turi užduotį nusifotografuoti su policininku, jos mikliai išlipo iš automobilio, nusifotografavo su pareigūnu ir patenkintos nuvažiavo toliau.

Reido metu patruliams teko važiuoti į miesto pakraščius dėl eismo įvykių, kurių metu automobiliai susidūrė su žvėrimis. Visais trim atvejais žmonės nenukentėjo. Grigiškėse nugaišo su automobiliu susidūręs briedis. O Plytinės gatvėje viena po kitos įvyko dvi tokios avarijos: į taksi galinę dalį atsitrenkęs briedis pabėgo, o automobilio partrenkta stirna žuvo.

Papildyta. Sekmadienio rytą buvo surengtas dar vienas reidas - porą valandų vairuotojai buvo tikrinami prie Kirtimų ir Galvės gatvių sankryžos. Įkliuvo vienas neblaivus - „Renault Espace“ vairavusiam vyrui nustatytas lengvas girtumas (0,45 prom.).

Du vyrai įkliuvo dėl to, kad vairavo, nors ši teisė iš jų atimta. Vienas vairuotojo pažymėjimą praradęs dėl to, kad vairavo girtas, iš kito teisė vairuoti 3 mėnesiams atimta už tai, kad kirto ištisinę kelio ženklinimo liniją (vairuotojo pažymėjimo netekęs prieš mėnesį).