Į įvykio vietą išsiųstos Kauno ugniagesių gelbėtojų pajėgos. Taip pat išskubėjo ir policija bei medikai.

Atskubėję gelbėtojai du žmones ištraukė iš mikroautobuso. Ugniagesiai sužeistuosius perdavė greitosios pagalbos medikams, kurie tuoj pat ėmė gaivinti nukentėjusiuosius.

Ugniagesių gelbėtojų narai iš karto iškviesti tikrinti upelį - galbūt ten yra iškritusių iš mikroautobuso žmonių.

Gelbėtojų duomenimis, mikroautobuso gale sėdėjo du vaikai.

Papildyta 14.26 val.: Paaiškėjus, kad žmonių automobilyje daugiau nebuvo, narai atšaukti. Medikai kovoja dėl vairuotojo ir vieno keleivių gyvybių.

Papildyta 14.31 val. 14.20 val. medikai pranešė, kad du suaugę žmonės neišgyveno. 4 ir 6 metų vaikai bei dar vienas su jais vykęs suaugęs žmogus išvežti į ligoninę.

Papildyta 15.33 val.: Eismo įvykio tyrimo ėmėsi Telšių apskrities VPK pareigūnai, mat įvykio vietoje paaiškėjo, kad kelio dalis, kur įvyko tragiška nelaimė, priklauso jų apskričiai, o ne Raseinių, nors į įvykio vietą pirmiausia nuskubėjo raseiniškiai. Avarija įvyko Kelmės r., greta Lyduvėnų miestelio.

Telšių AVPK atstovė Aušra Blaževičienė DELFI sakė, kad vis dar laukia tikslios informacijos iš medikų apie sužalotus asmenis, taip pat nustatinėjamos abiejų žuvusių žmonių tapatybės. Pirminiais duomenimis, viso važiavo septyni žmonės, tačiau A. Blaževičienė patikino, kad informacija gali keistis.

Papildyta 16.09 val. Policijos pareigūnų duomenimis, po mikroautobuso „VW Caravelle“ avarijos iš įvykio vietos į Raseinių ligoninę išvežti dar trys eismo įvykyje nukentėję suaugę keleiviai, o į Kauno klinikas – du vaikai.

Eismo įvykio metu žuvo galimai transporto priemonę vairavęs vyras (gimęs 1982 m.) bei keleivis.

Papildyta 16.45 val. Galutiniais duomenimis, mikroautobusu važiavo 5 žmonės – trys vyrai ir du vaikai. Vairuotojas, nesuvaldęs mikroautobuso, atsitrenkė į tilto atitvarus ir įkrito į upę. Iš jos, padedant vietos gyventojams, buvo ištrauktas į krantą.

Antrasis žuvęs vyras – gimęs 1974 m.

Dar vienas mikroautobuso keleivis ir du jo sūnūs buvo perduoti į medikų rankas. Deja, apie 15.55 val. mirė trečiasis eismo dalyvis - 6 metų berniukas. 4-metis berniukas dėl kaktos sumušimo ir veido nubrozdinimo gydomas Raseinių ligoninėje.

Eismo įvykio priežastys ir aplinkybės tikslinamos.