Gwyneth Montenegro, kuriai šiuo metu 39 metai, kadaise buvo pamaldi mergina ir tikėjo, kad lytiniai santykiai galimi tik po vedybų, tad savo nekaltybę saugojusi būsimam išrinktajam. Šiandien ji – netekėjusi, tačiau jau spėjo permiegoti su daugiau kaip 10 tūkst. vyrų, dailymail.co.uk informacija dalijasi portalas tiesa.com.

Australė ilgiau kaip 12 metų dirbo prostitute ir savo patirtį aprašė knygoje, atvirumu pavergusi ne tik tautiečius, bet ir milijonus žmonių iš viso pasaulio. Joje moteris atskleidė, kaip ji pradėjo verstis tuo, kas visiškai nedera su krikščionybe.

G. Montenegro teigimu, viskas prasidėjo po vieno jos apsilankymo klube. Tuomet 18-metė mergina padaugino alkoholio ir, kaip ji spėja, buvo apgaule priversta vartoti narkotikus, o tą pačią naktį tapo grupinio išprievartavimo auka: Gwyneth net tiksliai nežino, kiek vyrų ja pasinaudojo – 6 ar 8, o gal ir dar daugiau.

Po šio siaubingo įvykio ji pasijautė bevertė ir numojo ranka į visas svajones. Kartą, pasitaikius progai, ji sutiko mylėtis su vyru už pinigus ir tai tapo jos kelio į prostituciją pradžia.

„Seksas už pinigus įtraukia, užtenka vieno karto“, – aiškina ji.

Moteris pripažino, kad po pirmojo karto ji jautėsi bjauriai, tarsi nešvari, tačiau suprato, kad tokia veikla jai geli atnešti didžiulius pinigus ir dalykus, kurių trokšta daugelis – prabangius drabužius, automobilius, keliones.

Išvaizdi moteris traukė turtingus vyrus, tarp kurių buvo žinomi Australijoje asmenys, kurie ne tik dosniai apmokėjo G. Montenegro teikiamas paslaugas, bet ir vežėsi į keliones po egzotiškus kraštus. Jos įkainiai buvo nemaži – 500-1000 Australijos dolerių (iki 570 £) už valandą meilės.

„Pinigai buvo pagrindinė priežastis, dėl kurios prostitute buvau taip ilgai“, – sakė moteris.

Per šį laiką ji turėjo tūkstančius skirtingų klientų, tačiau buvusi prostitutė tikina, kad visi vyrai turėjo bendrų bruožų.

„Klysta tie, kurie mano, kad vyrai prostitučių paslaugomis naudojasi norėdami patenkinti keistus savo įgeidžius ar norėdami patirti nepatirtus pojūčius bei liguistas fantazijas.

Pas mane lankėsi vyrai, kurie jautėsi nuvertinti savo normaliuose santykiuose. Jie norėjo įprasto sekso, kalbėtis ir jaustis labiau vertinamais, o mano palyda jiems tai suteikdavo. Tiesa, yra dar viena kategorija vyrų, kurie nori moterį kontroliuoti. Sumokėję už ją tokie klientai jaučiasi turintys teisę valdyti“, – atviravo moteris.

Beje, uždirbamų pinigų ji nešvaistė ir liko veltui neleido – mokėsi aviacijos ir būdama 29 metų įgijo profesionalios lėktuvo pilotės licenciją ir pradėjo organizuoti turistines išvykas, bet šios veiklos buvo priversta atsisakyti, mat neteko licencijos dėl pašlijusios sveikatos (inkstų nepakankamumas).

Būdama 33 metų ji grįžo į prostituciją, tačiau ir toliau krimto psichoterapijos mokslus ir galiausiai išleido knygą „10 000 vyrų ir skaičiavimas“. Joje G. Montenegro pasakoja apie tai, kad prostitucija jai padėjo perprasti ne tik vyrus, bet ir save.

Ji taip pat tikisi, kad knyga sustabdys moteris, svarstančias apie tai, kuo ilgą laiką užsiėmė autorė.

„Jei tai pakeistų bent vieno asmens sprendimą, pasijausčiau padariusi kažką gero ir prasmingo. Tai reikštų man labai daug“, – dabar kalba moteris.