Važiuodami į reido vietą pareigūnai Lazdynuose surašė protokolus dviem vairuotojams, neturintiems teisės vairuoti.

Neblaivūs vairuotojai įkliuvo po vidurnakčio, apie 1 val.

Ozo gatvėje įtarimų sukėlė automobilis „Mini Cooper“, kuris sustojo neprivažiavęs tikrinimo vietos. Tai pastebėję patruliai patys nuvažiavo prie įtartinai sustojusio automobilio. 30-metė vairuotoja pareigūnus tikino sustojusi todėl, kad jai pasirodę, jog nuleista padanga (padangoms nieko nebuvo atsitikę). Paklausta, ar gėrė alkoholio, tvirtino negėrusi. Paskui merginai niekaip nepavyko deramai papūsti į alkoholio matuoklį. Tik po to, kai pareigūnai ją patikino, jog toks gudravimas jos neišgelbės, vairuotoja papūtė taip, kaip reikia. Jai nustatytas lengvas girtumas - 0,63 prom.

Tada ji pagaliau prisipažino išgėrusi. Sakė, jog dirba penktadienį atidarytoje turizmo parodoje, ten ir išgėrusi kavos su likeriu. Merginai teko naktį į pagalbą kviestis draugę, kad parvairuotų jos automobilį.

Netrukus Ozo gatvėje, prie nuvažiavimo į Ukmergės gatvę, stabdomas nesustojo krovininio mikroautobuso „VW Transporter“ vairuotojas. Sprukdamas jis vos neužvažiavo ant jį stabdžiusio policininko. Bėglį patruliai mikliai pasivijo ir sustabdė Ukmergės gatvėje.

Paaiškėjo, kad vyras (gim. 1986 m.) ne tik neturi vairuotojo pažymėjimo, bet dar ir girtas. Automobilyje voliojosi plastikiniai alaus buteliai. Alkotesteris parodė 1,50 prom. (baudžiamoji atsakomybė numatyta vairuotojams, kuriems nustatomas didesnis, nei 1,50 prom. girtumas).

Mikroautobusas išvežtas į saugomą aikštelę, nes gresia jo konfiskavimas.

Ozo gatvėje įkliuvo ir automobilį „Ford“ vairavęs Baltarusijos pilietis (gim. 1978 m.), turintis leidimą gyventi Lietuvoje. Pasirodo, nelegaliai taksi paslaugas teikiantis užsienietis net neturi vairuotojo pažymėjimo. Už vairavimą neturint tam teisės jis jau baustas šešis kartus. Jam ir vėl teko naktį ieškoti pažįstamo, kuris parvairuotų jo automobilį.

Šeštadienio ryte buvo surengtas kiek trumpesnis reidas. Jo metu tikrinti vairuotojai buvo blaivūs, tačiau įkliuvo du, neturintys teisės vairuoti (vienas iš jų - Turkijos pilietis).