Dvi merginos pareigūnams per metus įkliuvo pirmą kartą, todėl joms buvo surašytas administracinis nurodymas sumokėti pusę sankcijoje numatytos minimalios baudos (jos nubaustos 150 Lt bauda).

Pareigūnams pirmą kartą įkliuvo 1991 metais gimusi naujokė. Ji Sodų gatvėje (prie stoties) savo paslaugas siūlė už 70 litų. Ši mergina pareigūnams dar buvo nepažįstama. Pusė minimalios baudos skirta ir Stanevičiaus gatvėje, išsinuomotame bute, klientus priiminėjusiai prostitutei (gim. 1979 m.). Ši mergina už klasikinį seksą prašė 150 litų.

Kitos 7 merginos per vienerius metus jau antrą kartą yra padariusios tokio pobūdžio teisės pažeidimą, todėl pradėtos administracinių teisės pažeidimų bylų teisenos, praneša sostinės policija.

Penkios iš šių merginų buvo sulaikytos prie stoties, kur už pamaloninimą prašė po 50-70 litų.

Dar dvi merginos, anksčiau dirbusios prie stoties, šįkart buvo užkluptos bute Taikos gatvėje. Draugės darbavosi kartu - klientai už tai mokėdavo 200 litų (kiekvienai po 100).

Kaip DELFI sakė policijos pareigūnai, šiuo metu prie stoties prostitučių darbuojasi gerokai mažiau, nei įprasta. Merginos policininkams sako, kad nemažai jų kolegių išvyko padirbėti į pajūrį.

Dviejų merginų asmens tapatybės dokumento galiojimas buvo pasibaigęs, todėl joms dėl to surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai, paskirtos piniginės baudos.