Remiantis pirmine įvykio versija, nusikaltimo motyvas buvo auka tapusio pareigūno bandymas seksualiai pasinaudoti bičiulio žmona. Už tokį bandymą pareigūnui buvo sulaužytos kojos ir nupjauta ausis. Paniekintas pareigūnas buvo išrengtas ir išmestas tiesiog gatvėje, skelbia newsru.com.

Susidorojimu su policijos pareigūnų įtariamas Zugdidžio mieste gyvenantis Kacha Gulordava. Jis pats atėjo į policiją, skelbia „Gruzija Online“.

Tyrimas pradėtas po to, kai buvusio politechnikos instituto kieme, esančiame netoliese prezidento rezidencijos, rastas nuogas ir sužalotas policijos pareigūnas Goga Ančabadzė. Vyrui buvo sulaužytos abi kojos, nupjauta dalis ausies.

Kaip pasakoja liudininkai, auką skriaudikas atgabeno autobusiuku, kuris dideliu greičiu įlėkė į instituto kiemą. Pareigūnas iš automobilio buvo išmestas, o jo budelis nedelsiant pasišalino.

Kaip teigia sulaikytojo advokatė Džita Gulua, K. Gulordava draugavo su nukentėjusiuoju. Tačiau bičiuliai smarkiai susipyko, kai policijos pareigūnas panoro užmegzti intymius ryšius su kolegos žmona.

Buvusio politechnikos instituto gyventoja, pabėgėlė Chatuna Charčilava patvirtino, jog linčo teismas pareigūnui buvo įvykdytas po pasikėsinimo išžaginti bičiulio sutuoktinę.

„Išgirdau klyksmą. Triukšmas buvo baisus. Kai išėjau į gatvę, pamačiau moterį, ji šaukė, jog ją prievartauja. Kaip sužinojau vėliau, tas policininkas buvo jų vestuvių liudininkas, jis apgaule moterį atsiviliojo čia“, - pasakoja moteris.

Šiuo metu apklausiami liudininkai. Teismo procese dalyvauja ir K. Gulordavos žmona. Savo sutuoktinę gynusiam pareigūnui gresia kaltinimai tyčiniu kūno sužalojimu.