Šiurpų radinį aptiko poilsiavietės sargas, informuoja „RIA Novosti“, remdamasi šaltiniu.

Vyras pajuto nemalonų kažko degančio kvapą. „Eidamas po teritoriją vienoje kepsninėje prie namelio jis rado apanglėjusių žmogaus kūno dalių ir iškvietė policiją. Netoli esančiuose krūmuose rado žmogaus galvą be ausų, o jos buvo kepsninėje“, – pasakojo agentūros pašnekovas.

Namelyje, šalia kurio stovėjo kepsninė, rado ir sulaikė du įtariamuosius. Jie buvo neblaivūs ir miegojo. Šaltinio teigimu, namelyje rado galimus žmogžudystės įrankius – kirvį, pjūklą ir peilį.

Namelyje rado ir medicininių kaukių, polietileninių įmaučių ant batų, pirštinių ir polietileno plėvelės su medžiagos, panašios į kraują, pėdsakais.

Policininkai, atlikę kratą įtariamųjų butuose Maskvoje, rado, įtariama, kraujo pėdsakų.

Žinom, kad vienas iš įtariamųjų anksčiau dirbo virėju restorane.
Maskvos policijos atstovė patvirtino, kad sulaikytas įtariamasis žmogžudyste, kuris sukapojo kūną ir bandė jį sudeginti Pamaskvėje. Žmogžudystė buvo įvykdyta Maskvoje.

Pagal tyrėjų versiją, liepos 2 d. įtariamasis ir nukentėjusysis gėrė alkoholį bute Zelenograde. Sugėrovai susipyko, tada įtariamasis mažiausiai du kartus trenkė draugui plaktuku per galvą. Nuo traumų nukentėjusysis iš karto mirė.

„Norėdamas panaikinti nusikaltimo pėdsakus, įtariamasis sukapojo kūną ir išvežė už Maskvos, o ten norėjo sudeginti“, – aiškino policijos atstovė.

REN TV duomenimis, kūną padėjo sukapoti žudiko bendrininkas. Paskui įtariamieji išvežė palaikus taksi į poilsiavietę.

Per apklausą įtariamasis prisipažino kaltas ir davė išsamius parodymus. Šiuo metu svarstoma, kokią kardomąją priemonę jam skirti.