Motociklo „Honda“ vairuotojas, Šilutės baikerių kluboHellions“ narys Nerijus Š., gimęs 1976 m., keltu grįžo iš Švedijos, kur praleido atostogas keliaudamas motociklu. Iki namų buvo likę mažiau kaip 25 kilometrai, kai netikėtai pateko į avariją Priekulėje.

Automobilio „VW Passat“ vairuotojas, Šilutės rajono, Traksėdžių kaimo gyventojas Kęstutis E., gimęs 1984 m., sukdamas į kairę, į vieno prekybos centro teritoriją nepastebėjo tiesiai važiavusio motociklo.
Motociklininkas guldė savo aparatą, tačiau susidūrimo išvengti nepavyko.

Baikeris Nerijus apsidžiaugė, kad jam nuojauta pakuždėjo nesidėti vasarinio šalmo, o namo važiuoti su rimtesne apsauga. Čia juk Lietuva, čia baikerių vairuotojai nemato. Ir tai išgelbėjo motociklininką nuo rimtesnių sužalojimų - griūdamas trenkėsi su galva šaligatvio bortelio kampą.

Į įvykio vietą buvo iškviesti medikai, bet baikeris į ligoninę važiuoti atsisakė.

Motociklas po avarijos nebevažiavo savo eiga. Jį į Šilutę išvežė techninė pagalba. Incidento dalyviai užpildė eismo įvykio deklaracijas ir paspaudę rankas išsiskirstė.

Visgi po maždaug trijų valandų po atsisakymo vykti į ligoninę su medikais, baikeris nusprendė, kad su sveikata juokauti nereikia, tad pats nuvyko į ligoninę apžiūrai.

Per kitą incidentą Klaipėdoje, kuriame dalyvavo dviratė transporto priemonė, sunkiai nukentėjo jauna dviratininkė. Avarija įvyko, apie 11.45 val., Minijos gatvėje lengvasis automobilis partrenkė per pėsčiųjų perėją važiuojančią dviratininkę. Merginai sužalota galva, stipriai kraujuojanti ji išvežta į ligoninę.

Dėl šio įvykio Klaipėdos kelių policijos biure pradėtas tyrimas.