Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko kai vyro vairuojamas BMW iš K. Donelaičio gatvės sukosi kairėn, į Tilžės gatvę. Pagrindiniu keliu atskriejęs motociklas trenkėsi į automobilio šoną.

Nuo smūgio BMW gerokai apsisuko, o keletą metrų nuskridęs motociklo vairuotojas nukrito ant žolyno. Liudininkų teigimu, motociklininkas buvo sąmoningas ir bandė keltis.

Praeiviai nukentėjusiajam iškvietė greitąją medicinos pagalbą. Respublikinėje Šiaulių ligoninėje motociklą vairavusiam vyrui diagnozuotas kairės rankos delnikaulio lūžis.

BMW automobiliu važiavo vyras ir žmona, jie sužalojimų nepatyrė. Vairuotojo žmona pasakojo, kad prieš įsukant į Tilžės gatvę jie gerai apsidairė. Pasak jos, Tilžės gatve važiuojantys automobiliai buvo sustoję prie Ragainės progimnazijos esančio šviesoforo. Moteris svarstė, kad motociklo vairuotojas galėjo nepaisyti draudžiamo šviesoforo signalo ir dideliu greičiu skrieti link centro.

Avarijos metu smarkiai apgadintas BMW galinis sparnas, nuo smūgio perlūžo galinis bamperis. Susidūrimo metu į šipulius subiro „Suzuki“ motociklo priekis. Motociklui įsirėžus į automobilį sudužo net spidometras, iš jo iškrito greitį žyminti rodyklė.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai aiškinasi, kaip įvyko avarija ir kas dėl jos kaltas.