Trečiadienio naktį, prieš vidurnaktį, policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad važiuojant nuo Vilniaus į Kauno pusę, prie Grigiškių, Dėdeliškių kaime, išvažiavime iš degalinės, sunkiasvoris automobilis pasikabino ant nedidelio šlaito ir užtvėrė važiuojamąją dalį.

Iš pradžių nebuvo aišku, ar vairuotojas nesužalotas.

Atkubėjus policijos pareigūnams, rastas girtutėlis Rusijos pilietis. Vyras neslėpė, nei kad vairavo, nei kad prieš važiuojant gerokai prisivaišino. Esą su bičiuliu "išlenkė" du butelius degtinės. O tada jau patraukė į kelionę. Alkoholio matuoklio rodmenimis, vyras meluoti nelinkęs - jam nustatytas 2,71 prom. girtumas.

Kelionė nebuvo ilga - vos išsukęs iš degalinės "Statoil" jis nesuvaldė sunkiasvorės transporto priemonės ir įstrigo pakibęs ant šlaito. Per avariją buvo pramuštas degalų bakas, ant kelio išsiliejo kuras.

Praėjusią parą prie sunkvežimio vairo sėdęs girtas vairuotojas, kilęs iš Kazachstano Respublikos, Vilniuje pražudė savo tautietį.

Panašu, kad iš sunkvežimius vairuojančių kolegų patirties trečiadienio naktį vairuoti sumanęs Rusijos pilietis nepasimokė. Tik laimingo atsitiktinumo dėka niekas nenukentėjo.