Kelyje Mažeikiai - Tauragė, Plungės miesto ribose, motociklas „Honda“ rėžėsi į ta pačia kryptimi, Rietavo link, važiavusio automobilio „Hyunday San Fe“ galą.

Motociklą išsviedė į priešingą kelio pusę ir jis nukrito šalia atitvaro. Vienas negyvas vyriškis rastas toliau šalia to paties atitvaro. Antras leisgyvis vyras išvežtas į ligoninę. Abiejų asmenybės dar nėra nustatytos.

Motociklu važiavę vyrai nedėvėjo specialios aprangos, šalmų. Buvo tik su marškinėliais, šortais ir vasarinėmis šlepetėmis.

Į klausimą, kas vairavo motociklą atsakys ikiteisminis tyrimas, kuris pradėtas Plungės policijos komisariate. Įvykio vietoje ekspertai kruopščiai rinko įkalčius, tyrė pėdsakus.

Visureigio vairuotojas po kelią manevruojantį motociklą pastebėjo anksčiau, kai jis kelio viduriu nuskriejo į priešingą pusę. Dar apkalbėjo tai su žmona, jog motociklininkas labai neatsargus kelyje. Labai įžūliai vairuota.

Jis nesitikėjo, kad tas pats motociklas, apsisukęs žiedinėje sankryžoje, netrukus pasivys ir trenksis į jo automobilio galą.

Plungiškis tik prieš tris dienas buvo nusipirkęs poros metų senumo visureigį. Vairuotojas teigė, kad kai jį lenkė motociklininkas, iš priešingos pusės, Mažeikių link važiavo vilkikas.

Plungės policijos komisariate dėl tragiškos avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.