Apie avariją bendruoju pagalbos telefonu pranešta apie 15.23 val.

Paskambinęs traktorių vairavęs vyras pranešė, kad kad „Renault“ vairuotojas sunkiai sužalotas, o automobilis virto metalo krūva.

Pirminiais duomenimis, „Renault“ vairavęs 1982 metais gimęs Jucaičių kaimo gyventojas, važiuodamas žvyrkeliu, nepasirinko saugaus greičio, todėl nesuvaldė automobilio ir trenkėsi į atvažiuojantį traktorių „Case MX200“.

Nuo smūgio traktoriaus ratai tiesiog užšoko ant automobilio priekio, po to „Renault“ dar trenkėsi į kultivatorių.

Į įvykio vietą atskubėjo policijos pareigūnai ir medikai.

Iš lengvojo automobilio liko tik metalo krūva, jo vairuotojas buvo sunkiai sužalotas. Jaunas vyras prarado sąmonę, jam lūžo koja. Tikslesnius patirtus sužalojimus medikai nustatys ligoninėje.

Kartu automobilio gale važiavęs 52 m. vyras taip pat neišvengė sužalojimų.

Tik laimingo atsitiktinumo dėka, sumaitotame automobilyje buvęs dar vienas keleivis, kuris sėdėjo šalia vairuotojo, rimtų sužalojimų nepatyrė. Jis buvo prisisegęs saugos diržą.

Kraupios avarijos išsigandęs taksų veislės šuo spruko į mišką.

Per avariją sunkiausias traumas patyrusio vairuotojo motina, vos išgirdusi apie kraupią avariją, atvyko prie sūnaus automobilio. Moteris DELFI sakė, kad trijulė važiavo pirkti alaus. Esą automobilyje ant galinės sėdynės važiavęs keleivis priprašė jos sūnų pametėti iki parduotuvės, nes norėjo „aplaistyti“ jo gautą pašalpą.