Naujakiemio gatvėje, prie vaikų darželio, per pėsčiųjų perėją bėgęs ir automobilio kliudytas vaikas per avariją nenukentėjo, bet kitoje avarijoje nukentėjusios moters būklė sunki.

Smiltelės gatve taksi automobilio „Audi“ vairuotojas Bronius važiavo su keleiviais Taikos prospekto link. Antroje eismo juostoje vyriškis per vėlai pastebėjo per perėją einančią moterį ir, vengdamas susidūrimo, dar bandė pasukti į pirmą juostą, tačiau pėsčioji vis tiek buvo kliudyta.

Moteriškė nuo pėsčiųjų perėjos buvo nublokšta 12 metrų. Č,ia, pirmoje eismo juostoje aptiktas kraujo klanas, o automobilis sustojo už 18 metrų tik užvažiavęs ant šaligatvio.

Netolimos Varpų gatvės gyventoja Irena A., gim. 1955 m., dėl galvos traumos buvo skubiai išvežta į ligoninę. Liudininkai teigė, kad smūgis buvo toks, jog nublokšta moteris ore net "padarė salto".

Taksi automobilio vairuotojas buvo blaivus ir prisipažino, kad važiavo truputį viršydamas greitį. Gal 60 km/h, o gal net ir didesniu greičiu. Jis negalėjo pasakyti, iš kurios pusės atėjo moteris, tik teigė, kad vieni žmonės spėjo pereiti gatvę, o štai ta moteris, tai ne.

Ligoninėje moteriai diagnozuota politrauma, kojų lūžiai. Ji gydoma reanimacijos skyriuje.

Klaipėdos kelių policijos biure dėl šios avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.