Dvarčionyse sulaikytas vairuotojas, iš kurio vairuotojo pažymėjimas atimtas jau anksčiau. O Kalvarijų gatvėje įkliuvo dviejų metų vairavimo stažo neturintis „Citroen“ vairuotojas (gim. 1996 m.) - alkotesteris parodė 0,14 prom. (pirmuosius dvejus vairavimo metus vairuotojai privalo būti visiškai blaivūs).

Prieš vidurnaktį reido dalyviai atvažiavo į magistralę Kaunas-Vilnius ir įsitaisė netoli Grigiškių. Čia buvo sustabdytas Seimo narys Petras Gražulis, jam pareigūnai neturėjo jokių pretenzijų. Ten pat buvo sustabdytas ir BMW, kuriuo važiavo dainininkas Radži, iš kurio teismas neseniai atėmė vairuotojo pažymėjimą už tai, kad vairavo neblaivus. Šįkart Radži nevairavo - važiavo kaip keleivis.

Prie Grigiškių įkliuvo Kongo pilietis (gim. 1991 m.), automobiliu „Mitsubishi Carisma“ važiavęs iš Kauno. Nors Lietuvoje jis gyvena jau 3 metus, savo afrikietiško vairuotojo pažymėjimo į lietuvišką nepasikeitė, nors jau seniausiai privalėjo tai padaryti. Todėl jis bus baudžiamas už vairavimą neturint tam teisės. Be to, paaiškėjo, kad jis dar ir girtas - 0,72 prom. Užsienietis tikino gėręs ketvirtadienį.

Už vairavimą girtam ir neturint vairuotojo pažymėjimo gresia automobilio konfiskavimas, todėl „Mitsubishi Carisma“ išvežtas į saugomą aikštelę. Bausmę skirs teismas.

Paskui nemalonumai ištiko Kaune esančios viešosios įstaigos Šeimos santykių institutas direktorę Romą Šerkšnienę (gim. 1957 m.). Medikė (vaikų, paauglių ir suaugusiųjų psichiatrė, šeimos ir porų psichoterapeutė) automobilį „Mercedes“ vairavo neblaivi. Nors ji tvirtino išgėrusi tik „vieną taurę“, alkoholio matuoklis parodė 1,37 prom.

Neseniai Kauno rotušėje iškilmingai apdovanota Gerumo kristalu, o dabar įkliuvusi policijai medikė sakė, kad jai gėda.