Ši istorija, kaip rašo dienraštis "Fakt", prasidėjo prieš 10 metų, kai Lenkijos Opolės miesto teismas atėmė iš sutuoktinių K. dviejų vaikų auginimo teises, motyvuodamas, jog biologiniai tėvai nesugeba auginti vaikų. Ketverių metukų mergaitė ir jos brolis buvo atiduoti globoti H. šeimai, kuri augino du savo vaikus. Po kelerių metų H. šeima persikėlė gyventi į Slavicą netoli Opolės, o šeimos galva, buvęs policininkas Dariuszas H. išėjo į pensiją. Sutapimas ar ne, tačiau po kelių savaičių 2008 metais prapuolė jo žmona. Jos paieškos nedavė jokių rezultatų, nors įtariama, kad tai buvo žmogžudystė.

Manoma, kad būtent tada našlys pradėjo seksualiai išnaudoti dabar jau turinčią 14 metų savo įdukrą. Beje, blogu tėvo elgesiu mokykloje skundėsi net ir tikri Dariuszo H. vaikai.

Dabar jau 14-metė grįžo gyventi pas savo biologinę mamą drauge su broliu. Ji, pasijutusi saugi, papasakojo mamai, ką su ja išdarinėjo patėvis ir prisipažino, kad yra nėščia.

Buvusį policininką sulaikė jo buvę bendradarbiai. Jam gresia iki 10 metų kalėjimo už pedofiliją. Jeigu paaiškės žmonos nužudymo aplinkybės, Dariuszui H. teks praleisti gyvenimą kalėjime iki gyvos galvos.