Moteris, sužinojo, kad jos 16-metė dukra Kasia yra nėsčia ir pareiškė, kad mergaitė turės užsidirbti pinigų būsimo vaiko auginimui. Bylos duomenimis, moteris nedvejodama paauglę patikėjo savadautojui Januszui K., kuris gyveno iš sekso verslo.

Kasios nuotrauką jis paskelbė interneto erotinėje svetainėje, vėliau ją apgyvendino Čenstachavos mieste kambaryje su kitomis laisvo elgesio moterimis. Nuo ryto iki vakaro, neišeidama iš namų, nepilnametė kasdien priiminėjo klientus, rašo dienraštis „Dziennik Zachodni“.

Paauglės rytas prasidėdavo erotinių svetainių peržiūra ir klietų paieška. Taip Kasia uždarbiavo keletą mėnesių. Kai išryškėjo Kasios nėštumas, sąvadautojas ją atidavė motinai.

Prokuratūra nustatė, kad per tris mėnesius paauglės motina iš dukros verslo uždirbo beveik 9 tūkstančius zlotų, o savadautojas – 11 tūkstančių zlotų. Kasia pati nuėjo į policiją ir viską papasakojo, baimindamasi, kad motina į prostitucijos verslą gali įtraukti ir jaunesniąją jos seserį.

Izabelai K. pareikšti kaltinimai dėl nepilnametės dukros pastūmėjimo į prostituciją ir iš to gavus materialinę naudą. Jai gresia iki 10 metų kalėjimo.

Moteris savo kaltės nepripažįsta, o pinigus, kuriuos gaudavo iš savadautojo, ji tikino gavusi iš dukros senelių ir vaikino.