Atvykus greitajai pagalbai ir policijai, sužeistasis buvo sąmoningas, jis teigė nieko nematęs. Vyras išvežtas į ligoninę. Naktį įvykio vietoje dirbę pareigūnai apie jo būklę nieko negalėjo pasakyti.

Manoma, kad užpuolikas pabėgo pėsčiomis, nes po šūvių niekas negirdėjo automobilio variklio garso. Įtariama, jog šaulys pabėgo į mišką. Gerokai po vidurnakčio policininkai apžiūrinėjo tą mišką, buvo pasitelktas kinologas su tarnybiniu šunimi.

Kol kas pareigūnai negali pasakyti ar šis pasikėsinimas reiškia Vilniaus nusikaltėlių karo pradžią.

Sekmadienį pareigūnai DELFI patvirtino, jog sužeistasis - "dambrauskinių" gaujos narys, jis esąs vienas iš jos "autoritetų".

Gaujos lyderis Jonas Dambrauskas šiuo metu yra suimtas - jis įtariamas vilniečio advokato Sergejaus Novikovo nužudymu birželio 1-ąją. Advokatas buvo nužudytas Vilniuje, K. Kalinausko gatvėje, kai šėjo iš banko „Citadelė“.

Tačiau sekmadienį pareigūnai nebuvo linkę manyti, kad pasikėsinimas į Parasolką susijęs su advokato nužudymo byla. "Jie juk turi įvairių reikalų", - DELFI sakė vienas iš kriminalistų.

Kadangi nukentėjęs asmuo priskiriamas organizuotai gaujai,bylą iš Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus ko gero perims Vilniaus apskrities Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdyba.