Dvidešimt vienerių metų automobilio BMW savininkas Nerijus sugalvojo, kad reikia parduoti automobilį. Mašiną nuplovė, o apie ketinimus paskelbė viename socialiniame tinkle. Klientai atsirado netrukus.

Su galimais pirkėjais Nerijus sutarė susitikti prie vieno didelio prekybos centro Taikos prospekte. Pirmasis pirkėjas paprašė duoti pabandyti mašiną „kiek ta eina“. Nerijus sėdo į vieną mašiną, pirkėjas į BMW.

Išvažiuojant iš Taikos ir Baltijos prospektų žiedinės sankryžos, Nerijus per galinio vaizdo veidrodėlį pamatė, kad jo prekė apsisuko ir galu nuskriejo link skiriamosios juostos. Kai Nerijus grįžo į avarijos vietą, pirkėjo pėdsakai jau buvo ataušę.

Netrukus į įvykio vietą atlėkė antrasis pirkėjas, kurį atlydėjo būrys specialistų, BMW žinovų ir šios automobilių markės mėgėjų. Vaikinai, apžiūrėję avarijos padarinius, iš karto pradėjo derybas.

Nerijus ketino prieš 14 metų pagamintą automobilį parduoti už 2200 eurų. Dabar, po avarijos, jis žemiau 1000 eurų nenuleis, o tą pirmąjį pirkėją tikisi surasti ir pakalbėti, kas padengs skirtumą.

Čia įsikišo Klaipėdos kelių policijos biuro pareigūnai, kurie iš Nerijaus norėjo perimti tyrimą, tačiau šis pareiškė, kad niekam pretenzijų neturi.