Policijos departamentas praneša, kad apie 0.45 val. Panevėžyje, Aguonų gatvėje, keturių asmenų kompanija užpuolė tris jaunus vyrus ir talžė juos lazdomis. Vienas, sumuštųjų - 26 m. vyras, nuo smūgių mirė vietoje.

Policijai pavyko apklausti kitus du sumuštuosius. Jie teigė, kad nė nesuvokia, kodėl tapo brutalaus nusikaltimo aukomis. Anot vaikinų, jokio konflikto nebuvo.

Portalas sekundė.lt praneša, kad vienam užpultų vaikinų pavyko iš muštynių pabėgti sveikam, kitas, nors ir sužalotas, irgi sugebėjo pasprukti.

Trečiasis buvo mirtinai uždaužytas kumščiais ir lazdomis.

Pastarąjį, jau nebegyvą ir rado į įvykio vietą vėliau sugrįžęs vienas iš draugų.

Buvo iškviestos specialiosios tarnybos, tačiau jaunuoliui niekas nebegalėjo padėti. Greitosios medicinos pagalbos medikai konstatavo jo mirtį.

Visą naktį Rožyno mikrorajoną krėtė gausios policijos pajėgos. Buvo stabdomas ir tikrinamas kiekvienas automobilis, naršomi gyvenamieji kiemai ir gatvės. Kriminalistams padėjo ir kinologas su šunimi.

Ryte įtariamųjų policija dar nebuvo suradusi.

Papildyta 11.22 val.:

Panevėžio apskr. VPK atstovė Rasa Černauskaitė DELFI sakė, kad į ligoninė paguldytas 18-metis. Jis patyrė gana rimtus sužalojimus, pirminės medikų apžiūros duomenimis, vaikinui sulaužytas žandikaulis, tačiau dėl patirtų traumų gyvybei pavojaus nėra. Vėliau diagnozė patikslinta: Respublikinėje Panevėžio ligoninėje nustatytas kairiojo žandikaulio ančių priekinės sienelės lūžimas, galvos kairės pusės minkštųjų audinių hematoma, kairės akies sumušimas. Vaikinas gydomas neurochirurgijos skyriuje.

„Policijos pareigūnai šukuoja ne tik miestą, bet ir apylinkes, iškart po įvykio stabdė ir tikrino automobilius. Kol kas sulaikytų asmenų neturime, tačiau kai tik paaiškės - pranešime“, - sakė R. Černiauskaitė.