Kelyje Klaipėda-Palanga penktadienį popiet nusidriekė didžiulės mašinų eilės, siekiančios apie 10 km.

Tiesa, panašu, kad pagrindinė spūsčių priežastis - ne Basanavičiaus gatvė, o Karklės muzikos festivalis. Pranešama, kad būtent ties posūkiu į Karklę susidarė didžiausias „kamštis“. O festivalis turėtų būti sausakimšas: parduota apie 15 tūkst. bilietų.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba ilgajam savaitgaliui pajūryje žada tikrai ne pačius geriausius orus: numatomos lietingos dienos, o termometrų stulpeliai šeštadienį ir sekmadienį sieks tik 18-20 laipsnių šilumos.

Kemperio ekipažui linksmybės baigėsi labai greitai

Šeštadienį, apie 11 val., Klaipėdos rajone, Palangos kelyje, ties Romų gyvenviete buvo nesuvaldytas visureigis "Toyota Rav4" tempęs gyvenamąją priekabą. Transporto priemonės nuvažiavo nuo kelio ir sudužo laukuose.

Į įvykio vietą buvo iškviesti medikai, tačiau avarijos dalyviams jų pagalbos neprireikė. Visureigio ekipažas, penki asmenys, per avariją nenukentėjo. Gerai, kad visi sėdėjo automobilyje, nes jeigu kas būtų vażiavęs tempiamame namelyje, sužalojimų būtų neiśvengęs. Kompanija važiavo į Karklės muzikos festivalį. Iki renginio vietos buvo likę vos keli kilometrai.

Atvykus policijos pareigūnams, paaiškėjo kodėl mašina buvo nesuvaldyta tiesiame kelio ruože. Vairuotojas buvo neblaivus.

Šiaulių rajono gyventojui Evaldui M., gim. 1988 m., nustatytas lengvas girtumo laipsnis - 0.91 promilės.

Nė viena transporto priemonė jam nepriklauso. Gyvenamasis namelis pasiskolintas iš kaimyno.

Vairuotojui surašytas administracinių teisių pažeidimo protokolas. Įvykio vietoje policijos pareigūnai anuliavo technines apžiūras, tad abi transporto priemonės neteko teisės dalyvauti viešajame eisme.

Kol vyko avarijos likvidavimo darbai, komplikavosi eismas judriu Palangos keliu.

Ir dar viena avarija

Pranešama apie dar vieną avariją, ties išvažiavimu iš Palangos. Pirminiais duomenimis, susidūrė du automobiliai, taip užtverdami vieną eismo juostą.

Dėl eismo įvykio visi automobiliai - ir išvažiuojantys, ir įvažiuojantys iš Palangos - priversti naudotis viena eismo juosta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)