Milane Oksana 2010 metais susirado darbą. Ji susipažino su naktinio klubo savininku, įsidarbino klube šokėja. Jauną moterį įsimylėjęs italas Enzo susitiko su Milano žurnalistais ir papasakojo savo galimą įvykių versiją. Vyras neslėpė, kad norėjo moterį ir jos dukrelę iš ankstesnių santykių pasiimti gyventi kartu, rašo milano.repubblica.it.

Italų spauda skelbia, kad anot Enzo, moteris prieš pat įvykį norėjusi su juo pasikalbėti dėl naujo darbo. O po įvykio paskambinusi ir pasakiusi: „Aš jam smogiau peiliu“. Enzo žinojo apie sugyventinį, tačiau nepaisydamas to, puoselėjo jai šiltus jausmus.

Jauna moteris kaltinama pakėlusi ranką prieš sugyventinį Ruslaną, kuris buvo kilęs iš Ukrainos. Kaip žiniasklaidai pasakojo Enzo, jo žiniomis Ruslanas Oksaną ne kartą mušęs ir buvęs labai pavydus. Peiliu smeigta tiesiai į širdį.

Policijos pareigūnai istorija susidomėjusiems žurnalistams atskleidė ir moters versiją, kad ji gynėsi. Be to nurodė, kad tyrime yra patvirtinimų, kad moteris buvo sužalota, rašo milano.corriere.it. Moterį apžiūrėję specialistai pastebėjo keletą įbrėžimų ir mėlynių ant krūtinės. Oksanos dukra dėl galvos sumušimo (įtariama, krito), stebima ligoninėje.

Bylai vadovaujančio prokuroro Aleksandro Gobbi per apklausą iš Oksanos išgirdo, kad pora dažnai kivirčijosi.

„Ji nenorėjo pateikti skundo, nes bijojo, kad ją ir vaiką išmes iš namų. Moteris tikino, kad viską tvėrusi dėl dukters“, – pasakojo moters gelbėjas Enzo, su kuriuo ji susipažino savo darbe, naktiniame klube.

Šeštadienio naktį moteris praleido kalėjime, kur kaliniai uždaromi su vaikais iki trejų metų amžiaus – pagal įstatymus, tokio amžiaus vaikai negali būti atskirtas nuo savo motinos. Moteris kaltinama žmogžudyste. Ikiteisminio tyrimo teisėjas leido ją suimti.

Dėl nužudymo atliekamas tyrimas.