Vyriausias valstybės kaltintojas Jaafaras Dimaampao pasakė, kad nėra tokio įtatymo, pagal kurį galėtų būti nuteistas 27 metų Reonelis Ramonesas.

Kaltintojas teigė, kad nacionalinis tyrimų biuras negali surinkti papildomų įrodymų, kurių reikia teismui, kad būtų galima tęsti bylą pagal prisijungimo įrengimų aktą.

J.Ramonesą areštavo FTB agentai po preliminaraus “Love Bug” tyrimo. Tyrimas nuvedė į jo butą, kuriame jis gyveno su savo drauge.

Vėliau jis buvo teismo departamento paleistas dėl įkalčių stokos, bet buvo priverstas priimti kriminalines nuobaudas.

Nacionalinis tyrimų biuras identifikavo kitus galimus įtariamuosius, įskaitant ir išmestąjį iš kompiuterių mokyklos Onelį de Guzmaną.

O.De Guzmano advokatas sakė, kad jo klientas atsitiktinai išsiuntė virusą per klaidą.

NTB ir teismo departamento pareigūnai nesakė, ar pateiks kokius nors kaltinimus kitiems įtariamiesiems.

Kompiuterinis virusas plinta laiškais su antrašte “I love You”. Sužadinus su laišku gaunamą bylą, virusas sunaikina bylas, pavagia elektroninio pašto adresus ir išsiunčia pats save kitiems gavėjams.

“Love Bug” užkrėtė pagrindines pasaulio agentūras, įskaitant Pentagoną ir Britų Parlamentą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją