Vaizdo įraše matosi, kad BMW vairuotojas posūkyje akivaizdžiai nepristabdė ir pralėkė visai netoli viešojo transporto stotelės.

„Matėsi, kaip jaunasis „ralistas“ bandė „padriftinti“. Kaip atsispindi filmuotoje medžiagoje, viskas vos nesibaigė nelaime“, - nupasakojo matytą vaidą DELFI skaitytojas.

Pavojingus BMW vairuotojo manevrus užfiksavęs vyras negalėjo likti abejingu, kai išvydo, kaip po nesėkmingo BMW „drifto“ posūkyje automobilį metė atgal į kitą pusę.

„Toje vietoje yra autobusų stotelė. Kiek pamenu, kiek daugiau nei už 400 metrų nuo šios vietos, BMW rėžėsi į stotelę su žmonėmis. Manau, šios istorijos herojus, norėdamas pasipuikuoti savo vairavimo įgūdžiais, pats vos „nepridėjo į kelnes“. Ačiū Dievui, šį sykį viskas baigėsi laimingai ir niekas nenukentėjo. Tik niekaip nesuprantu, kodėl tokiems „ralistams“ reikia demonstruoti būtent toje vietoje, kur pilna kitų automobilių ir žmonių?“, - rašoma laiške.

DELFI dėkoja skaitytojui Gediminui už filmuotą vaizdo medžiagą ir informaciją.



Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (611)