Sekmadienį, rupjūčio 2-osios paryčiais apie 02.10 val. netoli Londono, 19-metis Eitvydas Zdanys, kuriam vos už dviejų savaičių nuo nelaimės dienos būtų sukakę 20 metų, pateko į mirtiną avariją.
Naujausi straipsniai

Su draugu važiavęs motociklu Kawasaki ZX600, Hatfield kelyje, Dagenhame, Essekso rajone ant žiedo susidūrė su sidabriniu taksi automibiliu Toyota Prius.

E. Zdanys žuvo vietoje. Į pagalbą atskubėjusiems medikams jaunuolio atgaivinti nepavyko. Tuo tarpu 20-metis motociklo keleivis iš Lutono buvo sunkiai sužeistas ir šiuo metu yra gydomas Dunstable ligoninėje. 47-erių taksi vairuotojas avarijos metu sužeidimų nepatyrė.

Kaip pasakojo jaunuolio artimieji, E. Zdanys buvo kilęs iš mažo kaimelio Kelmės rajone. Į Jungtinę Karalystę vyras atvyko užsidirbti, susitaupyti pinigų. Čia gyveno pas dėdę. Žuvusiojo artimieji gyvena Lietuvoje.

„Facebook” socialinėje erdvėje sparčiai plinta prašymas padėti E. Zdanio kūną pargabenti „į gimtąją šalį arčiau tėvų į amžinąjį atilsį”. Norintys paaukoti daugiau informacijos gausite elektroniniu paštu bucianskaite@googlemail.com.