Tik šių metų spalio 12 d. Elektrėnų policijos komisariato Prevencijos poskyrio pareigūnai fiksavo minėtos moters pažeidimus, parduodant ir laikant cigaretes su Baltarusijos Respublikos banderolėmis, taip pat laikant 3 l nedenatūruoto etilo alkoholio. Lapkričio 4 d. teismas jai už kontrabandinius rūkalus skyrė 10 136 eurų baudą. Prieš tai moteris jau buvo bausta 2 kartus už analogiškas veikas, tuo metu baudos siekė nuo 28 eurų iki 289 eurų. Už nelegalų alkoholį moteris buvo nubausta 72 eurų bauda.

Deja, paskutinės baudos moteriškės neišgąsdino. Policijos pareigūnai informuoja, kad ji toliau tęsia savo neteisėtą veiklą.

Lapkričio 26 d. pareigūnai Pylimų k. gyventojos ūkiniuose pastatuose vėl rado 360 pakelių cigarečių be banderolių ir su Baltarusijos Respublikos banderolėmis bei 2,5 l skaidraus skysčio, turinčio alkoholio kvapą.

Elektrėnų policijoje pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena dėl akcizais apmokestinamų prekių (išskyrus energinius produktus ir elektros energiją) įsigijimo, laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką (Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 1632 str. 7 d.), moteriai gresia bauda nuo penkių tūkstančių septynių šimtų devyniasdešimt dviejų iki keturiolikos tūkstančių keturių šimtų aštuoniasdešimt vieno euro.

Taip pat pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena dėl nedenatūruoto etilo alkoholio, denatūruoto etilo alkoholio ir jų skiedinių (mišinių) gaminimo, laikymo, gabenimo, pardavimo ar kitokio realizavimo neturint leidimo pagal (Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 1772 str. 2 d.), moteriai už šį pažeidimą gresia bauda nuo penkių šimtų septyniasdešimt devynių iki vieno tūkstančio vieno šimto penkiasdešimt aštuonių eurų.