Visą ilgąjį šventinį savaitgalį įvyko keletas skaudžių nelaimių. Birželio 24 dieną, 22 val. Raseinių r., Lakštučių k. pareigūnai skubėjo į eismo įvykį.

Neblaivus „Mercedes Benz“ automobilio vairuotojas nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė savo vairuojamo automobilio ir atsitrenkė į pakelės medį.

Vairuotojas nesusižeidė, tačiau automobilis sudaužytas nepataisomai. Vairuotoją, ketinantį pasišalinti iš eismo įvykio, pavyko sulaikyti tik budrių kaimo gyventojų dėka.

Šio įvykio tyrimo medžiaga jau perduota teismui. Pareigūnai dėkoja gyventojams, padėjusiems sulaikyti įvykio kaltininką.

Skaudi nelaimė įvyko Betygalos seniūnijoje Maslauskiškių kaime. Birželio 25 dienos karštą pavakarę, besimaudydamas Dubysos upėje, nuskendo 24 metų jaunuolis. Vaikino kūnas, kurį iš upės ištraukė priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai, išvežtas į teismo medicinos ekspertizės skyrių.

Švenčiant Jonines neišvengta smurto protrūkio – birželio 26 dienos vakare kumščiais mojavo gerokai „pašventęs“ vyras prieš blaivią gyvenimo draugę. Smurtautojo atžvilgiu taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas, jis yra ieškomas, nes iš įvykio vietos pasišalino.