Dar prieš prasidedant reidui, apie 20.45 val., savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai, tikrinę ar taksistai dirba legaliai, Metalo g. sustabdė taksi, kurio vairuotojas buvo akivaizdžiai apsvaigęs. Todėl buvo iškviesti Kelių policijos pareigūnai.

Taksistas atsisakė tikrintis alkotesteriu ir prisipažino vartojęs heroiną. Jam gresia nemenka bauda ir vairuotojo pažymėjimo atėmimas 1-3 metams.

Apie 23 val., vos prasidėjus reidui, Jeruzalės g. patruliai sustabdė automobilį „Ford C-MAX“. Vairuotojui (gim. 1979 m.) nustatytas 1,16 prom. girtumas. Vyras sakė gėręs dėl problemų namuose - susipykęs su žmona.

Ukmergės g. įkliuvo „City Bee“ automobilį „Fiat“ vairavęs neblaivus vyras (gim. 1981 m.). Jis teigė išgėręs „du alaus“. Alkoholio matuokliu jam nustatytas 1,12 prom. girtumas.

Vairuotojas pareigūnams teigė neturįs draugų, kurie galėtų naktį nuvairuoti išnuomotą automobilį, todėl buvo iškviestas autovežis, turėjęs nugabenti „City Bee“ mašiną į saugomą aikštelę. Bet tada vyrui vis dėlto pavyko rasti vieną draugą, sutikusį pagelbėti.

Ukmergės g. Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai sustabdė ir vieną nervingiausių tos nakties taksi vairuotojų. Ne visus taksistams privalomus dokumentus turėjęs „Volkswagen“ vairuotojas labai pyko ant savivaldybės darbuotojų, sakė, kad dėl jų kaltės jo klientas negalės „išskristi į oro uostą“, šaukė, kad jie turės už tai sumokėti, bandė pagriebti dokumentus ir t.t.

Reido dalyviams dirbant senamiestyje, iš Klaipėdos g. į Pylimo g. įvažiavusio „Mercedes Benz A170“ vairuotojas, pamatęs policininkus, staiga pasuko į kairę, nepaisydamas ženklo „Įvažiuoti draudžiama“, ir nulėkė Pylimo gatve, nors ta kryptimi važiuoti leidžiama tik visuomeniniams transportui.

Patruliai šį „Mercedes Benz A170“ pasivijo Trakų g. Paaiškėjo, kad vairuotojas išgėręs, tačiau leistinos normos neviršijo - 0,29 prom. Todėl jis nubaustas tik už draudžiamojo kelio ženklo nepaisymą.

Paryčiais, reidui artėjant prie pabaigos, nemalonumai ištiko dar vieną vairuotoją. Ulonų g. sustabdyto „Audi A4“ vairuotojas buvo išgėręs labai nedaug - 0,08 prom. Tačiau vaikinas neturi dviejų metų vairavimo stažo, todėl prie vairo jis turi būti visiškai blaivus. Jam bus skirta bauda nuo 231 iki 289 eurų.

Šeštadienio rytą buvo surengtas dar vienas reidas. Per porą valandų įkliuvo du vairuotojai, neturintys vairuotojo pažymėjimo. Jaunuolis jo niekada ir neturėjo. O vyresnis, kiek pasikuitęs kišenėse, prisipažino, kad pažymėjimas iš jo atimtas už tai, kad vairavo neblaivus.

Mikroautobuso „Renault“ vairuotojas buvo išgėręs - 0,80 prom.

O „Mini Cooper“ vairuotojas labai susinervino, kai pareigūnai jam pasiūlė rinktis: arba čia pat vietoje nusilupti tamsinančią plėvelę nuo stiklų, arba bus anuliuota techninė apžiūra. Nepatiko jam ir fotografų dėmesys, todėl vyras vidury gatvės ėmęs švaistytis nepadoriais gestais: pradžioje ranką su ištiestu viduriniu pirštu kaišiojo pro automobilio langą, paskui darė tą patį išlipęs iš mašinos. O paskui ėmė lupti plėvelę nuo automobilio langų.