Tačiau įkliuvo keturi neturintys teisės vairuoti (vienas niekada tokios teisės ir neturėjęs, iš kitų trijų vairuotojų pažymėjimai atimti).

Drujos gatvėje įkliuvo trys beteisiai. Vos prasidėjus reidui buvo sustabdytas automobilis „Daihatsu“. Prie jo vairo buvęs vyras vairuotojo pažymėjimo netekęs už tai, kad vairavo neblaivus. Netrukus nemalonumai ištiko ir „Chrysler 300“ vairuotoją. Paaiškėjo, kad teisė vairuoti iš jo atimta dėl to, kad patrulių akivaizdoje pervažiavo tris sankryžas degant raudonam šviesoforo signalui.

Toje pačioje gatvėje buvo sustabdytas ir „Toyota Picnic“ vairavęs 22 metų vaikinas, niekada neturėjęs vairuotojo pažymėjimo.

Apie 1 val. reido dalyviai atvažiavo į Geležinio Vilko gatvę prie Vingio parko. Čia įkliuvo ketvirtasis „beteisis“. „Audi“ vairavęs jaunuolis bandė mulkinti pareigūnus - sakė vairuotojo pažymėjimą pamiršęs namuose. Tačiau apgaulė greitai paaiškėjo patikrinus kompiuterinę duomenų bazę. Pažymėjimo vaikinas niekur nepamiršo - jis iš jo atimtas už didelį leistino greičio viršijimą.