Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Vilniaus policijos pareigūnai vėl surengė reidą, kuris dėl blogų oro sąlygų truko neilgai. Reidą policijos pareigūnai pradėjo Olandų gatvėje.

Per pirmas minutes, tuo pačiu metu į policijos rankas įkliuvo du jauni pažeidėjai.

„Kietas“ nepilnametis

Policijos pareigūnai eilinei patikrai sustabdė „Volvo“ automobilį. Viduje sėdėjo jauna kompanija. Pareigūnams paprašius automobilį vairavusio vaikino dokumentų, paaiškėjo, kad jis vos 17 metų turintis vyrukas.

Kaip bebūtų keistą, nepilnametis nesijautė padaręs kažką blogo. Prie draugų ir policijos pareigūnų šis vaidino kietuolį. Kažin ar grįžęs namo jis prie tėvų bus toks pats drąsus.

Doras pažeidėjas spruko į krūmus

Kelionė taip pat nelinksmai baigėsi ir „Kia“ automobilio vairuotojui. Netyčia į reidą pakliuvęs jaunuolis neturėjo vairuotojo pažymėjimo. Tiesa ta, kad jis niekada tokios privilegijos ir neturėjo. Išsigandęs žurnalistų jaunuolis puolė prašyti jo nefotografuoti. Jis prisiekinėjo, kad yra doras pilietis ir yra pasiruošęs prisiimti atsakomybę.

Nuo fotografų jis kaip vaikas slapstėsi už policininkų mašinos. O atvykus ir operatoriams vaikinas spruko už krūmų.

Su teise vairuoti atsisveikinęs vairuotojas

Geležinio vilko gatvėje, išvažiavus iš tunelio, buvo užfiksuotas greičio mėgėjas. Kelyje, kur leidžiamas greitis yra 60 km/h, „Volkswagen“ automobilio vairuotojas važiavo 127 km/h greičiu. Jam teks susimokėti baudą už pažeidimą, taip pat jis turės atsisveikinti su vairuotojo pažymėjimu.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)