Dar vienas motociklininkas, kuris bandė išvengti susidūrimo ir griuvo, paliko savo transporto priemonę ir, šokęs ant trečio motociklo, pabėgo.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai didžiuliu greičiu nuo Jurbarko į Kauno pusę važiavo keturi motociklai. Vienas jų dėl kol kas neaiškių priežasčių trenkėsi į ta pačiame kryptimi važiavusio „Audi A6“, kurį vairavo blaivi 52-ejų Jurbarko gyventoja, galą. Kitas, bandydamas išvengti susidūrimo, griuvo ir slydo kelias dešimtis metrų.

Nuo stipraus smūgio „Audi“ ne tik nulėkė į priešingą kelio pusę ir apsisuko priekiu į Jurbarką, bet ir užsidegė. Liepsnos prarijo ir metalo laužu virtusį sportinį motociklą. Šio vairuotoją atvykę gelbėtojai rado už pusšimčio metrų nuo transporto priemonės. Ugniagesiai bandė vyrą gaivinti, tačiau atvykę medikai jį išsivežė be gyvybės ženklų. Vėliau pranešta, kad motociklininkas žuvo.

Nustatyta, kad į automobilį atsitrenkė motociklas „Yamaha" be valstybinių registracijos numerių, kurį vairavo vyras (gim. 1980 m.), gyvenantis Jurbarko r., Stakių miestelyje.

Motociklininkas, kuris vengdamas avarijos griuvo ant šono, po avarijos bičiulio būkle nesidomėjo. Palikęs sumaitotą savo transporto priemonę su švediškais registracijos numeriais, šoko ant dar vieno motociklo ir pasišalino iš įvykio vietos.

Pasak liudininkų, pasprukęs vyras aiškiai buvo sužeistas, jam skaudėjo pilvo sritį. Pasišalinęs iš eismo įvykio motociklininkas ieškomas.

Automobiliu važiavę žmonės smarkiai nenukentėjo – atsipirko išgąsčiu ir sutrenkimais.

Policija dėl avarijos pradėjo tyrimą.

Šaltinis
Jurbarko rajono laikraštis „Šviesa“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1024)