Apie 24 val. šis "Mercedes" K. Donelaičio ir S. Sapiegos gatvių sankryžoje kliudė vieną automobilį ir pasišalino. Apie tai buvo pranešta policijai.

Netrukus A. Mickevičiaus ir K. Donelaičio gatvių sankryžoje, važiuodamas K. Donelaičio gatve, trenkėsi į "Audi", stovėjusį degant raudonam šviesoforo signalui. Čia, atsitrenkęs į "Audi", "Mercedes" prie pastarojo paliko prikibusį savo išskirtinį numerį "BLACK7". Sužeisti du "Audi" automobilyje važiavę asmenys. Jiems prireikė medikų pagalbos.

"Mercedes" nė nestabtelėjo ir nulėkė toliau (pasak liudytojų, ne mažesniu, kaip 100 km per valandą greičiu). Tačiau netrukus, K. Donelaičio ir Parodos gatvių sankryžoje, pasukęs į Parodos g. degant raudonam šviesoforo signalui, trenkėsi į "Audi A4" galą. Pastarajame automobilyje buvo penki žmonės. Keturi iš jų išvežti į ligoninę, nukentėjo ir "Audi" vairuotojas, bet jis atsisakė važiuoti į gydymo įstaigą.

Po šio susidūrimo "Mercedes" išlėkė į priešingos krypties eismo juostą ir trenkėsi į atitvarą. Maždaug 30 metų vairuotojas nukentėjo nesmarkiai. Sprendžiant pagal išvaizdą ir elgesį - girtas. Jam "užteko proto" maldauti atskubėjusių policininkų paleisti ir čia pat grasinti užmušti žurnalistus.

Netrukus paaiškėjo, kad kiek D. R. (gimęs 1982 m.) "prisiragavo drąsos" - jam nustatytas 2,19 prom. girtumas.

Eismo įvykio metu nukentėjo „Audi“ vairuotojas ir keleiviai M. L. (gimęs 1988 m.), M. L. (gimęs 1994 m.), E. J. (gimusi 1992 m.) ir E. P. (gimusi 1993 m.), kurie dėl sužalojimų gydomi ambulatoriškai. Medikų apžiūros prireikė ir „Audi A6 Avant“ vairuotojui K. M. (gimusiam 1983 m.), ir keleiviams: G. G. (gimusi 1986 m.), A. N. (gimusi 1986 m.) ir T. G. (gimęs 1982 m.), kurie dėl sužalojimų gydomi ambulatoriškai.

„Mercedes“ vairuotojas D. R. dėl sužalojimų nuvežtas į ligoninę, tačiau netrukus spruko ir iš čia.