Mašina nemenku smūgiu rėžėsi į pakelės bortelį ir vairuotojo pusė pabiro į šipulius.

Iš automobilio išlipęs jaunuolis, įsiuto ir ėmė  garsiai šūkaudamas spardyti savo mašiną. Įvykį pamatę žmonės skubiai iškvietė policiją.

Prie mašinos buvęs Michailas B., gimęs 1987 m., atvykusiems pareigūnams įžūliai aiškino, kad jo mašiną vairavo ne jis, o draugas, kuris išsigandęs padarinių pabėgo.

Paprašius patikslinti draugo duomenis – vardą, pavardę, Michailas nebuvo geranoriškas ir atrėžė, kad jis draugų neišduosiąs.

Automobilio salone mėtėsi tušti alaus buteliai ir energetinių gėrimų skardinės. Patikrinę saugos diržų įsitempimą pareigūnai nustatė, kad mašinoje buvo vienas asmuo - vairuotojas.

Be to, Michailui pareigūnai paaiškino, kad po avarijos žmonės prie „Mazdos“ matė tik vieną žmogų, vilkintį raudonos spalvos šortais – kaip ir jis. Tuomet jaunas vyras atlėgo, ir vietoje to, kad toliau pasakotų būtas ir nebūtas istorijas apie draugą, mielai sutiko pasitikrinti alkoholio matuokliu.

Jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis-1.05 prom. alkoholio. Jaunam tėčiui teko važiuoti su pareigūnais į komisariatą, o sudaužytas automobilis, kuriame šalia butelių buvo padėta ir automobilinė vaiko kėdutė, uždarytas į saugojimo aikštelę.