Pirmiausia kliuvo Baltų prospekte ties 173-uoju numeriu pažymėtu namu gatvėje stovinčiam „VW Golf“. Pastarasis rėžėsi į „Volvo“, šis į „Opel“ ir „Ford“ markės automobilius. Visi jie stovėjo šalikelėje.

Įvykio vietoje dirbantys policijos pareigūnai nustatė, kad vairuotojas – lengvai apsvaigęs. Alkotesteris parodė 0,3 promilės. Tiesa, tai ne blogiausia. Kaip paaiškėjo, BMW vairuotojas sėdo prie vairo neturėdamas vairuotojo pažymėjimo.

Prie savo visiškai sumaitoto „VW Golf“ atskubėjusi vairuotoja teigė, kad automobilį šalikelėje palieka nuolat. Po šios avarijos jai teks atsisveikinti su savo automobiliu. Kitų mašinų savininkų avarijos vietoje nebuvo.

Liudininkai teigia, kad BMW greitis galėjo būti apie 100 km/val., nes apgadinti automobiliai po smūgio nuskriejo daugiau nei 20 metrų.

BMW vairuotojo laukia dideli nemalonumai, nes jam teks ne tik atlyginti automobilių savininkams padarytą žalą, bet ir atsakyti už tai, kad prie vairo sėdo neturėdamas tam teisės. BMW vairuotojas po avarijos skundėsi negalavimais, todėl jį greitosios pagalbos medikai išvežė į Kauno klinikas.

Po avarijos įvykio vietoje dirbę pareigūnai detaliai apžiūrėjo avarijos kaltininko automobilį, nes ieškojo draudžiamų daiktų. Pirminės apžiūros metu jų nerasta.

Daugiau skaitykite čia.