22 metų Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino štabo bataliono, įsikūrusio Visoriuose, skyriaus vadą, seržantą Mindaugą Dudulevičių antradienį, apie 18 valandą sulaikė Vilniaus miesto 6-ojo policijos komisariato pareigūnai.

M. Dudulevičius buvo sulaikytas pareigūnams tiriant rugsėjo ir spalio mėnesiais įvykdytas vagystes iš butų Pašilaičių gyvenamajame rajone.

Neseniai policija išaiškino kelis įtariamuosius vagystėmis iš butų. Jie įtariami pavogę iš buto vaizdo ir garso aparatūrą, aukso dirbinius. Sulaikytieji teigė, kad vogtus daiktus pardavė krašto apsaugos sistemos darbuotojui.

Įtariamieji teigė, kad M. Dudulevičių pažįsta kaip vogtų daiktų supirkinėtoją, ne kartą jam pardavė iš butų pavogtus daiktus. Butų vagys turėjo seržanto mobilaus ryšio telefono numerį ir, esant reikalui, jį susirasdavo.

Vilniaus miesto 6-ojo policijos komisariato kriminalinės pareigūnai sakė BNS, kad vogtų daiktų supirkinėjimu įtariamas M. Dudulevičius sulaikytas dviem paroms. Kaltinimai jam kol kas nepareikšti. Jo bute Vilniuje antradienį buvo atlikta krata. Jos rezultatų policija nekomentuoja.