Pirmadienį į Vilniaus policiją kreipėsi 27 metų Estijos pilietis M. K. ir pranešė, kad praėjusį šeštadienį, būdamas Gariūnų turgavietėje, pastebėjo, kad, prapjovus jo rankinę, pavogtas Estijos piliečio pasas bei 180 JAV dolerių.

Estas patirtą žalą įvertino 720 litų.

Pasak Policijos departamento, sekmadienį apie 2 val. nakties į Klaipėdos ligoninę dėl nosies bei žandikaulių lūžimo paguldytas 51 metų Filipinų pilietis A. G.

Nukentėjusysis įvykių aplinkybių negalėjo paaiškinti dėl žandikaulio traumos.

Dar vienas užsienietis Klaipėdoje nukentėjo Taikos prospektas esančioje turgavietėje.

Nupjovus dėklo dirželį, nuo Vokietijos piliečio K. D. peties buvo pavogta vaizdo kamera. Vokietis nuostolį įvertino 3 550 litų.

Tą pat dieną Vilniuje, Maironio gatvėje iš 63 metų Švedijos piliečio H. B. automobilio "Mazda 323", išlaužus durų užraktą, buvo pavogta magnetola.

Švedas patyrė pusantro tūkstančio litų nuostolį.

Pirmadienį Kaune, Žemaitijos plente iš Olandijos piliečio D. Z. automobilio "Renault Megane Scenic", išlaužus durelių spyną, buvo pavogtas lagaminas su kelioniniais čekiais ir krepšys bei kuprinė su įvairiais daiktais.

Olandas per vagystę patyrė 51 300 litų materialinių nuostolių.

Tą pat dieną Vilniaus oro uoste buvo pavogtas be priežiūros paliktas Norvegijos piliečio S. F. kelioninis krepšys, kuriame buvo dokumentai, nešiojamas kompiuteris, 400 JAV dolerių, 600 Vokietijos markių ir 300 Prancūzijos frankų.